دندانپزشکی آرام بخش تحت بیهوشی در اصفهان

بدون دیدگاه
مقالات
جراحی و کاشت ایمپلنت تحت بیهوشی در اصفهان | دکتر آرش گلستانه متخصص ایمپلنت در اصفهان

دندانپزشکی آرام بخش تحت بیهوشی برای افرادی که از دندانپزشکی می‌ترسند بسیار راهکار مفیدی است. بیماران به خصوص کودکان معمولا انتظار دارند خدمات دندانپزشکی را در محیطی آرام و بدون ترس تجربه کنند. در کلینیک دکتر آرش گلستانه متخصص ایمپلنت می‌توانید انواع خدمات دندانپزشکی را بدون احساس درد تجربه کنید. حال یکی از سوالاتی که ممکن است برای سایز افراد در  رابطه با دندانپزشکی آرام بخش تحت بیهوشی پیش بیاید این است که مزایا وعوارض دندانپزشکی تحت آرام بخش چیست؟ دندانپزشکی تحت بیهوشی و آرام بخشی چه کاربردی دارد؟ چه افرادی می‌توانند از بی‌حس کننده‌ها و آرام بخش‌ها استفاده کنند؟

 

مشاوره آنلاین جهت کاشت ایمپلنت با استفاده از خدمات بیهوشی و سدیشن در اصفهان توسط دکار آرش گلستانه

جراحی و کاشت ایمپلنت تحت بیهوشی و خواب عمیق (سدیشن) در اصفهان

 

امروز قصد دارم درباره ی یکی از تجربیات خودم صحبت کنم. من از دندان پزشکی به شدت میترسم و واهمه دارم؛ این قضییه ممکن است از نظر دیگران خنده‌دار و مضحک به نظر بیاید، اما نکته اینجاست که این مسئله مشکل من نیست. بلکه معمولاً در اثر عوامل یا مشکلاتی می‌باشد که در کودکی برای فرد به‌وجود می‌آید. به این صورت که ممکن است حتی شما نیز جزو افرادی باشید که از دندان پزشکی بترسید.

 

اما این ترس و واهمه می‌تواند شامل درجات متفاوتی باشد، بعضی از افراد به علت ترسیدن اصلاً به دندان پزشکی مراجعه نمی کنند، بعضی دیگر هم به علت ترس حتی حاضر نیستند به دندان خود نگاه کنند. یک سری از افراد نیز مثل بنده از دندان پزشکی می‌ترسند اما سرانجام با خواهش و تمنا و لطف دوستان مشکل حل می‌شود. اگر در حالت اول یا دوم هستید این مورد می‌تواند عارضه‌ی سلامتی برای شما به وجود‌ آورد چرا که دندان های هر فرد برای سلامت وی بسیار مهم هستند. 

به گفته دکتر آرش گلستانه 

ما از روش‌هایی استفاده می‌کنیم که قادر باشیم جلوی ترس بیماران را بگیریم. این روش‌‌ها می‌توانند شامل روش‌های روان درمانی یا استفاده از روشی به نام دندان پزشکی در خواب یا سدیشن (کاشت ایمپلنت تحت بیهوشی و خواب عمیق) باشد.

تماس با مطب دکتر گلستانه

اما در واقع سدیشن چیست؟


در سدیشن ما با کمک متخصصین بیهوشی در مراکزی که امکان و اجازه‌ی درمان های بیهوشی را داشته باشند از داروهایی استفاده می‌کنیم که فرد را در حالت خواب قرار دهد. ما در مرکز ایمپلنت وکاشت دندان دکتر آرش گلستانه در شهر اصفهان، امکانات و زیرساخت های لازم در جهت کاشت ایمپلنت و جراحی در خواب یا سدیشن را فراهم کرده ایم تا بیمارانی که در سنین بالا و با ترس از جراحی به مرکز ما مراجعه می کنند، بتوانند با خیالی آسوده جراحی و کاشت ایمپلنت را انجام دهند. توجه کنید که معمولاً فرمان بیهوشی کامل برای درمان های ساده دندانپزشکی صادر نمی‌شود.

حالت خواب یا سدیشن به این معناست که اگر فرد را صدا بزنیم یا باعث حرکت بدن فرد شویم شخص از خواب بیدار میشود و حتی چشم های خود را باز میکند اما از آن لحظه هیچ اطلاعی ندارد و قادر به درک این نیست که چه اتفاقی برای او می‌افتد و نهایتاً بعد از اینکه شخص بیدار شد به یاد نمی‌آورد چه اتفاقی برای دندان‌های وی افتاده است، که می‌تواند نکته مثبتی در این زمینه باشد.

اما در کل بهتر است از روش اول یعنی همان روان درمانی استفاده کرد ولی در مواردی که شما ترس خیلی زیادی دارید سدیشن یا دندان پزشکی در خواب به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید به راحتی از درمان های دندانپزشکی در سنین کودکی تا پیری استفاده کنید.

 

مزایای دندانپزشکی تحت آرام بخش

در این روش بیمار خوابی آرام و عمیق دارد و دندانپزشک می تواند درمان را با حوصله انجام دهد. در دندانپزشکی آرام بخش، بیمار با دوز بسیار پایین داروی بیهوشی به خوابی آرام می رود و دندانپزشک همان طور که اشاره شد با خونسردی درمان را انجام می‌دهد.

در دندانپزشکی آرام بخش با روش Sedation متخصص بیهوشی همیشه حضور دارد و نیازی به استفاده از دستگاه های بیهوشی نیست. هم چنین بیمار با دستگاه های مانیتورینگ قلبی، ریوی تحت نظر است.

مزایای دندانپزشکی آرام بخش

پاسخ به سوالات شما توسط دکتر کاویانی متخصص بیهوشی و عضو هیات علمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه اصفهان، در خصوص کاشت ایمپلنت و خدمات جراحی تحت بیهوشی و خواب عمیق در مرکز تخصصی کاشت ایمپلنت دکتر آرش گلستانه.

به نقل از دکتر کاویانی متخصص بیهوشی:

در آرامبخشی زمانی که بیمار آرام شد بی حسی موضعی تزریق می‌شود، بنابراین بیمار در حالت آرام به سوالات پاسخ می‌دهد با اینکه اصلا دردی را حس نمی‌کند.

استفاده از آرام بخش در تمامی حوزه‌های دندانپزشکی امکان پذیر است ولی بیشتر مواقع و بهترین زمان استفاده از سدیشن برای کاشت دندان یا همان ایمپلنت است.

برای افرادی که بیماری ریوی یا قلبی و نارسایی کلیه دارند بهتر است از آرامبخش استفاده نشود و استفاده از آرامبخش محدودیت سنی ندارد ولی بهتر است بچه های کوچک از آرامبخش استفاده نکنند.

کاشت ایمپلنت تحت بیهوشی

کاربرد دندانپزشکی تحت بیهوشی و آرام بخشی در اصفهان

برای بیماران زیر پیشنهاد می‌شود از دندانپزشکی آرام بخش با بیهوشی استفاده شود تا روند درمان موفقیت آمیز انجام شود:

  • کودکان سن پایین که قادر به همکاری با دندانپزشک نیستند.
  • کودکان پریشان و مضطرب که به بیماری‌های اوتیسم مبتلا هستند و دندان‌هایی پوسیده دارند.
  • بیمارانی که از دندانپزشکی می‌ترسند.
  • افرادی که تجربه بدی از دندانپزشکی دارند.
  • بیمارانی که مشکلات خاص مانند: مشکلات مفصلی، حالت تهوع شدید، رفلکس و زبان بزرگ دارند.
  • بیمارانی که معلولیت دارند یا عقب افتاده ذهنی اند.
  • اقدامات درمانی پیچیده که بی حسی موضعی قابل انجام نیست.

 

چه افرادی می‌توانند از بی‌حس کننده‌ها و آرام بخش‌ها استفاده کنند؟

برای دندانپزشکی آرام بخش ابتدا دندانپزشک در مورد روش‌های موجود با شما صحبت می‌کند. هم چنین توصیه‌های لازم را به شما می‌کند. برای بزرگسالان دندانپزشک بهترین گزینه را پیشنهاد می‌کند. برای بیمارانی که از دندانپزشکی می‌ترسند و قصد دارند جراحی فک و صورت انجام دهند، آرام بخش‌هایی که بیمار را در حالت هوشیار نگه می‌دارد مناسب است. برای کودکان بالای یک سال، بیماران صرع و آسم، بیماران عقب مانده ذهنی می‌توان از بی حس کننده هایی که با آن هوشیارند استفاده کرد.

 

علاوه بر این اگر بیمار به بی حس کردن بخش خاصی از دهان عادت دارد و بی حس کننده های موضعی برایش اثر نداردمی تواند از بی حس کننده هایی که با آن هوشیار است استفاده کند.

چه افرادی می‌توانند از بی‌حس کننده‌ها و آرام بخش‌ها برای ایمپلنت دندان استفاده کنند؟

تفاوت سدیشن با بیهوشی عمومی در مطب دندان پزشکی


سؤال های پرتکراری که مطرح میشوند،  تفاوت سدیشن و بیهوشی عمومی در چه چیزی یا چه چیز هایی است ؟ و در چه مواردی استفاده می‌شود؟ در مواردی که بیمار مضطرب است یا فوبیا دارد و یا در زمانی که عمل جراحی پیچیده ای پیش رو داریم و نیاز به درمان طولانی مدت دارد معمولاً از روش های کوراکی ، تزریقی یا استنشاقی برای کم هوشیار کردن یا نیمه هوشیار کردن بیمار که اصطلاحاً سدیشن گفته می‌شود استفاده می‌کنیم.

اما در مواردی که نیازمند کار پیچیده و در اتاق عمل است مانند: پیوند استخوان‌های پیشرفته و باز سازی‌های پیشرفته بهتر است که کار در اتاق عمل و تحت بیهوشی عمومی با استفاده از داروها و گازهای استنشاقی قرار بگیرد. بنابراین بایستی به این نکته توجه داشت درکلینیک کارکردن با سدیشن امکان‌پذیر است اما در اتاق عمل هم با سدیشن و هم با بیهوشی عمومی جراحی و کار بر روی بیمار امکان‌پذیر است.

چنانچه شما هم از جراحی ایمپلنت و کاشت دندان ترس دارید و بی دندانی موجب ناراحتی شما شده است می توانید از جراحی تحت خواب عمیق یا سدیشن در مرکز ایمپلنت دکتر آرش گلستانه در اصفهان استفاده کنید. جهت ارتباط با ما می توانید از راه های ارتباطی در سایت  استفاده کنید.

تفاوت سدیشن با بیهوشی عمومی در مطب دندانپزشکی

آیا دندانپزشکی با بیهوشی عوارض دارد؟

هر روش درمان علاوه بر مزایا، عوارضی نیز به همراه دارد، البته عوارض دندانپزشکی با بیهوشی به نوع مواد بی‌هوشی نیز بستگی دارد و واکنش افراد متفاوت است؛ ولی به طور کل افراد پس از دندانپزشکی با بیهوشی ممکن است یکی از عوارض که در ادامه به آن اشاره می‌کنیم را تجربه کنند که به شرح ذیل است:

  • گیجی و حالت تهوع
  • سرگیجه
  • سردرد
  • تعریق یا لرزیدن
  • توهم و احساس گیج بودن
  • خشکی دهان
  • خستگی و بی‌حالی

 

آیا دندانپزشکی با بیهوشی عوارض دارد؟

اقدامات موردنیاز قبل از دندانپزشکی با بیهوشی

برای کودکان و افرادی شرایط و یا بیماری‌های خاص دارند لازم است تا قبل از انجام دندانپزشکی با بی‌هوشی نوع و سطح دارو بررسی شود، برخی کودکان به مواد بی‌هوشی واکنش آلرژیک نشان می‌دهند، در همین جهت لازم است تا ابتدا دوز تزریق تعیین شود. سازمان غذا و دارو (FDA) درمورد مواد بی‌هوشی که برای دندانپزشکی استفاده می‌شود هشدار داد. لازم است بدانید که نباید این مواد را بدون مشورت دندانپزشک برای افراد زیر ۲سال استفاده کرد.

همچنین اگر کودکان دارای شرایط خاصی چون فلج مغزی هستند ممکن است در قسمت مجاری تنفسی نسبت به این مواد واکنش آلرژیک نشان دهند. لازم به ذکر است که برای افراد مسن نیز می‌بایست میزان دوز تنظیم شود و در حین و بعد از جراحی توسط متخصص تحت‌نظر باشند.

 

اقدامات موردنیاز قبل از دندانپزشکی با بیهوشی

انواع روش‌های بی‌حسی

مواد بی‌حس‌کننده به دست‌های موضعی بی‌حسی آرامش‌بخش عمومی تقسیم می‌شود که در ادامه هرکدام از این روش‌ها را بررسی می‌کنیم. انواع روش‌های بی‌حسی عبارت‌اند از:

  1. بی‌حسی موضعی: این روش برای درمان‌هایی استفاده می‌شود که نیاز به زمان زیادی ندارد و پیچیدگی کمی دارند، مانند کارهایی چون پرکردن دندان و عصب‌کشی. در این روش شما خواب نیستید و فقط منطقه موردنظر بی حس است. این نوع بی‌حسی در مدت ۱۰ دقیقه اثر می‌گذارد و نهایتاً تا ۶۰ دقیقه نیز ماندگار است، داروهای بی‌حسی به حالت ژل پماد کرم اسپری مایع اشکال تزریقی تولید می‌شوند.
  2. آرامش‌بخش: این روش معمولاً برای افرادی که استرس دارند استفاده می‌شود و کمک می‌کند تا بیمار جراحی بدون درد داشته باشد. آرامش‌بخش‌ها در ۳ سطح ضعیف متوسط و قوی هستند و بعد از استفاده از مواد آرامش‌بخش ممکن است بیمار در حالت نیمه‌هوشیار باشند و در برخی موارد نیز به‌سختی هوشیار است.
  3. عمومی: این روش برای درمان‌هایی استفاده می‌شود که بسیار دردناک است و زمان زیادی نیز احتیاج دارد. در این روش شما با استفاده از مواد بیهوشی به طور کامل بیهوش شده و به خواب می‌روید و هیچ‌گونه دردی را احساس نمی‌کنید پس از تزریق بیهوشی عمومی عضلات شل شده و فرایند عمل را بیمار فراموش می‌کند.

 

انواع روش‌های بی‌حسی

خدمات دندانپزشکی قابل‌انجام با بیهوشی و آرام‌بخش

حال یکی از سؤالاتی که ممکن است برای افراد پیش بیایید این است که چه خدماتی را می‌توان با بیهوشی انجام داد، خدمات دندانپزشکی قابل‌انجام با بیهوشی و آرام‌بخش عبارت‌اند از:

  • عصب‌کشی
  • کشیدن دندان
  • ایمپلنت دندان
  • جراحی لثه
  • جراحی دندان‌عقل
  • جراحی فک و صورت

 

خدمات دندانپزشکی قابل‌انجام با بیهوشی و آرام‌بخش

هزینه دندانپزشکی آرام بخش تحت بیهوشی در اصفهان

هزینه دندانپزشکی آرام بخش تحت بیهوشی در اصفهان باتوجه‌به نوع درمان برای تمامی افراد متفاوت است و لازم است تا جهت اطلاع دقیق از هزینه دندانپزشکی به دندانپزشک مراجعه شود هزینه نهایی پس از معاینه و عکس‌برداری باتوجه‌به نوع درمان مشخص می‌شود.

مدت خواب عمیق چقدر است ؟ و چند دندان را می توان از این طریق درمان کرد ؟

به صورت معمول طول درمان دندانپزشکی تحت بیهوشی و خواب عمیق تا 3 ساعت امکان پذیر است و در این مدت تا جاییکه شرایط بیمار اجاز دهد و متخصص بیهوشی تایید نماید امکان انجام درمان های متنوع دندانپزشکی وجود خواهد داشت . به عنوان مثال در حالت خواب عمیق می توانیم  4 دندان عقل را با هم بکشیم و کار های بخیه ونهایی سازی آن را در مرکز دندانپزشکی دکتر آرش گلستانه انجام دهیم

کلام پایانی

برخی از جراحی دندانپزشکی درد زیادی را برای افراد به همراه دارد و برخی افراد نیز از درمان های دندانپزشکی ترس و واهمه دارند و به همین علت مناسب ترین روش برای آن ها دندانپزشکی آرام بخش تحت بیهوشی در اصفهان است، برای انجام این روش لازم است تا برای کودکان، افراد مسن و افرادی که دارای بیماری های خاص هستند با پزشک مشورت شود.

جهت اطلاع از هزینه بیهوشی دندانپزشکی بزرگسالان اصفهان میتوانید با مرکز تخصص کاشت ایمپلنت تحت بیهوشی دکتر آرش گلستانه تماس حاصل فرمایید.

کلماتی که با جستجوی آن مطالب این صفحه را مطالعه کرده اید :

هزینه بیهوشی دندانپزشکی بزرگسالان اصفهان
دندانپزشکی بزرگسالان با بیهوشی اصفهان
دندانپزشکی با بیهوشی در اصفهان
دندانپزشکی با بیهوشی کامل در اصفهان
دندانپزشکی با بیهوشی اصفهان

نوشتهٔ پیشین
بهترین روش های کاشت دندان
نوشتهٔ بعدی
قیمت ایمپلنت دندان اصفهان (1403)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/drgolestaneh/public_html/wp-includes/functions.php on line 5464

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/drgolestaneh/public_html/wp-includes/functions.php on line 5464