ایمپلنت با لیزر | روشی نو و جدید در عرصه دندانپزشکی | 1402

بدون دیدگاه
مقالات
ایمپلنت با لیزر | روشی نو و جدید در عرصه دندانپزشکی

ایمپلنت با لیزر، انتخاب هوشمندانه‌ای برای قراردادن ایمپلنت است. لیزردرمانی مزایای بالینی زیادی در مقایسه با چاقوی جراحی و تیغه‌ها دارد. از جمله این مزایا می‌توان به کنترل دقیق‌تر  پزشک و راحتی بیشتر بیمار اشاره کرد.

لیزرهای دندانی دستگاه‌های پزشکی هستند که از نور دقیق متمرکز، برای درمان بافت‌ها استفاده می‌کنند. نور لیزر، دارای طول‌موج خاصی است. قدرت در یک پرتو کوچک باریک مهار می‌شود و یک نور با شدت بسیار بالا ایجاد می‌شود. لیزرها دقیق هستند و می‌توانند بر روی نواحی ریز تمرکز کنند. از آنها برای جراحی‌های بسیار دقیق دندان، به‌جای مته یا اسکالپل استفاده می‌کنند.در این مقاله از سایت دکتر گلستانه، با ما همراه باشید.

روش کاشت دندان با لیزر

عمل کاشت دندان با لیزر 15 تا 30 دقیقه طول می‌کشد. ایمپلنتولوژیست (متخصص ایمپلنت) تحت بی‌حسی موضعی، مخاط را با لیزر برش می‌دهد. این باعث بهبودی بهتر، سریع‌تر و خونریزی کمتر می‌شود. بعد از آن با استفاده از دستگاه مخصوص، ایمپلنت دندان را جاسازی می‌کند.

خود ایمپلنت دندان، از یک میله استوانه‌ای ساخته شده از تیتانیوم، تشکیل شده است. در مرحله بعد، ایمپلنت از بالا با مخاط پوشانده شده و با بخیه بسته می‌شود.پس از کاشت ایمپلنت دندان، باید بین 3 تا 6 ماه برای کاشت دندان دائمی صبر کرد و در این زمان دندانپزشک تاج ایمپلنت موقت را نصب می‌کند. در این مدت، ایمپلنت‌ها با استخوان فک ادغام شده و برای ایمپلنت دائمی دندان استفاده می‌شوند.

تماس با ماچرا برای ایمپلنت، از لیزردرمانی استفاده کنیم؟

ایمپلنت‌های دندانی، یک انتخاب عالی برای جایگزینی دندان‌های ازدست‌رفته هستند و لیزر دندانپزشکی یک انتخاب هوشمندانه برای قراردادن ایمپلنت است. لیزردرمانی یکی از بهترین روش های کاشت ایمپلنت بوده و مزایای بالینی زیادی در مقایسه با چاقوی جراحی و تیغه‌ها دارد. از جمله این مزایا کنترل دقیق‌تر پزشک و راحتی بیشتر برای بیمار است.
لیزرهای دندانی، از نور دقیق متمرکز برای درمان بافت استفاده می‌کنند. نور لیزر دارای طول‌موج خاصی است. قدرت در یک پرتو کوچک باریک مهار می‌شود و یک نور با شدت بسیار بالا ایجاد می‌کند. لیزرها دقیق هستند و می‌توانند بر روی نواحی ریز تمرکز کنند. آنها می‌توانند به‌جای مته یا اسکالپل  برای جراحی‌های بسیار دقیق دندان استفاده شوند. لیزر جایگزینی مطمئن و ملایم برای ابزارهای سنتی دندانپزشکی است. آنها به جراحان دهان و دندانپزشکان اجازه می‌دهند کارهای پیچیده‌تری را انجام دهند. همچنین احتمال عفونت ایمپلنت دندان و ناراحتی‌های بعد از عمل را کاهش می‌دهند. این موجب می‌شود تا بیماران به بهبود زخم بهتری دست یابند و سریع‌تر به لبخندزدن برگردند.

مزایای روش ایمپلنت دندان با لیزر

ایمپلنت با لیزر | روشی نو و جدید در عرصه دندانپزشکیزندگی با به‌روزترین فناوری دندانپزشکی، آسان‌تر می‌شود. با ایمپلنت‌های دندانی، می‌توانید خرابی و ساییدگی دندان را اصلاح‌کرده و دندان را به‌روز اول برگردانید. متخصصان ایمپلنت، شما را به خوردن، صحبت‌کردن و لبخندزدن معمولی با عملکرد یک لبخند کامل، وادار می‌کنند. با ادامه فناوری، راه‌های بهتری پیدا می‌کنیم که ماندگاری بیشتری دارند. در حال حاضر ایمپلنت از بسیاری روش‌های دیگر  پیشی گرفته است.

تا همین اواخر، دندانپزشکی ایمپلنت، فوق‌العاده به نظر می‌رسید. امروزه این یک روش دندانپزشکی نسبتاً رایج بوده که دندانپزشکان هر روز آن را ارائه می‌دهند. بسیاری از دندانپزشکان فکر می‌کنند لیزر، آینده دندانپزشکی است. لیزر بهبودی بهتر و سریع‌تر را فراهم می‌کند.

یکی از دلایلی که دندانپزشکی لیزر، موفقیت بیشتری به دست آورده و با افزایش محبوبیت روبرو است، مزایای زیادی است که ارائه می‌دهد. یکی از ویژگی‌های کلیدی تعیین‌کننده دندانپزشکی با لیزر این است که غیرتهاجمی و یک روش آرامش‌بخش‌ است؛چون که لیزرها در مقایسه با صداهای ناله بلند و ارتعاشات قوی که هنگام انجام درمان با استفاده از مته‌های دندانپزشکی سنتی احساس می‌شوند، تقریباً بی‌صدا هستند.

استفاده از لیزر در دندانپزشکی ایمپلنت، مزایای قابل‌توجهی را در طول درمان ارائه می‌دهد. در مقایسه با روش‌های کاشت سنتی، دندانپزشکان با کمک لیزر، تجربه راحت‌تری را برای بیماران رقم می‌زنند. لمس ملایم لیزر می‌تواند نیاز به برش، بخیه و سوراخ‌کاری را به حداقل برساند و باعث می‌شود که کل فرآیند بیشتر شبیه یک قدم‌زدن آرام در پارک باشد تا یک ماراتن دندانپزشکی.

استفاده از لیزر در دندانپزشکی ایمپلنت آسیب کمتری دارد؛ زیرا با خونریزی همراه نیست.همچنین این ابزار قدرتمند و درعین‌حال ملایم، به دندانپزشکان اجازه می‌دهد تا جراحی ایمپلنت را با حداقل تهاجم انجام دهند. این به معنای حفظ بیشتر بافت طبیعی لثه و ساختار استخوانی است که می‌تواند منجر به زیبایی بهتر و موفقیت طولانی‌مدت ایمپلنت شود.

یکی دیگر از مزایای بزرگ دندانپزشکی با لیزر این است که اغلب می‌تواند طول مدت عمل دندانپزشکی شما را کاهش دهد. دقت لیزر امکان درمان سریع‌تر و کارآمدتر را فراهم می‌کند.پس از درمان ایمپلنت دندان با لیزر، پوشش فتوکواگولاسیون تولید می‌شود که از زخم در برابر ورود میکروارگانیسم‌ها محافظت کرده و به‌عنوان یک پانسمان بیولوژیکی عمل می‌کند.

در مرحله دوم کاشت دندان با لیزر، زمانی که نیاز به باز کردن مجدد ایمپلنت برای نصب اباتمنت (اباتمنت قسمت فلزی است که به‌عنوان پایه، برای تاج مصنوعی عمل می‌کند.) بوده، نیازی به استفاده از چاقوی جراحی نیست. چاقوی جراحی از فولاد ضدزنگ ساخته شده است و ذرات آن می‌توانند روی سطح ایمپلنت باقی بمانند. این مواد ممکن است بیشتر باعث پیدایش جریان‌های گالوانیکی بین فلزات غیرمشابه (کاشت تیتانیوم و اسکالپل فولاد ضدزنگ) گردد.

لیزرهای دندانی می‌توانند بادقت مورداستفاده قرار گیرند، به این معنی که حداقل آسیب به بافت‌های اطراف وارد می‌شود.همچنین خونریزی به حداقل می‌رسد، چون لیزر خون را به لخته‌شدن تشویق می‌کند.در ایمپلنت با لیزر، خطر عفونت باکتریایی بعد از عمل، به حداقل می‌رسد؛ چون که لیزر به استریل کردن ناحیه در حین کار کمک می‌کند.در هنگام کار با لیزر، زخم‌ها ممکن است نیازی به بخیه نداشته باشند؛ بنابراین استفاده از لیزر، طول کلی عمل را کوتاه می‌کند و زمان بهبودی را کاهش می‌دهد.

بسته به ترجیحات شما ممکن است نیاز به بیهوشی کاهش یا به‌طورکلی حذف شود.همچنین زخم‌ها سریع‌تر بهبود می‌یابند، زیرا بافت نرم قادر به بازسازی سریع‌تر است. این به معنای کمترین زمان نقاهت بوده و به‌زودی می‌توانید به استفاده از دندان‌های خود به طور معمول برگردید.

آیا کاشت دندان با لیزر دردناک است؟

ایمپلنت با لیزر | روشی نو و جدید در عرصه دندانپزشکیپاسخ کوتاه، نه است. به لطف پیشرفت‌های تکنولوژی و بیهوشی، دندانپزشکی با لیزر در مقایسه با روش‌های سنتی تجربه راحت و بدون درد را ارائه می‌دهد.همچنین می توانید از صفحه درد و تورم پس از جراحی ایمپلنت دندان دیدن فرمایید.

درمان عوارض ایمپلنت با لیزر

اگرچه موفقیت طولانی‌مدت ایمپلنت‌های دندانی نسبتاً زیاد است و عملکرد و کاربرد آنها به طور گسترده ثابت شده است. اما معمای بزرگی پیش روی متخصصان دندانپزشکی است و آن بیماری‌هایی مانند موکوزیت و پریمپلنتیت است که از عوارض درمان ایمپلنت محسوب می‌شود. لیزر که مخفف عبارت «تقویت نور از طریق تحریک تشعشعات گسیلی» است، ممکن است یکی از رویکردهای درمانی، برای درمان بیماری های اطراف ایمپلنت، به‌عنوان مکمل درمان پریودنتال (بیماری لثه) باشد.

هر لیزر به‌طورکلی دارای یک طول‌موج ثابت است که خواص پرتو لیزر و اثرات آن بر بافت‌ها، مواد و میکروب‌ها را تعیین می‌کند. به‌عنوان‌مثال، انواع خاصی از لیزر برای هدف قراردادن مواد یا بافت‌های خاص، به نام کروموفورها، استفاده و طراحی شده‌اند. در واقع کروموفورها گروهی از اتم‌های درون یک مولکول هستند که رنگ مولکول را ایجاد می‌کنند. کروموفورها در گستره بزرگی از مولکول‌ها دیده می‌شوند. کروموفورها در آب، خون، رنگ‌دانه، انواع سلول، کلاژن، استخوان، مواد معدنی و یا باکتری وجود دارند. جالب است بدانید که عامل اصلی ایجاد لکه روی دندان و یا زردشدن آن، کروموفورها هستند. یکی از روش‌های ازبین‌بردن کروموفورها لیزردرمانی است.

نتایج درمانی مثبت در بسیاری از تحقیقات لیزردرمانی برای بیماری‌های ناشی از ایمپلنت ثابت شده است؛ اما عواملی مانند مراعات‌نکردن بیمار، دوره‌های کوتاه پیگیری، عدم هماهنگی با پزشک و عدم شفافیت در پروتکل‌های لیزردرمانی، ممکن است امکان تعمیم داده‌های فعلی را فراهم نکند. درحالی‌که مطالعات طولانی‌مدت و کنترل شده بیشتر برای تعیین اثربخشی کلی لیزردرمانی در درمان بیماری‌های اطراف ایمپلنت ضروری است، داده‌هایی در مورد مزایای کوتاه‌مدت لیزردرمانی وجود دارد.

انواع لیزرهای مورداستفاده در لیزردرمانی

ایمپلنت با لیزر | روشی نو و جدید در عرصه دندانپزشکیآشنایی با انواع لیزر و کاربرد آن‌ها باعث می‌شود که در انتخاب بهترین کلینیک ایمپلنت با لیزر، اطلاعات بیشتری داشته باشید.

لیزر دایود

لیزر دایود 980 نانومتری را می‌توان به طور ایمن برای برخی از روش‌های کاشت استفاده کرد، اما با محدودیت‌هایی در عمق برش، سرعت برش و کارایی برش همراه است. مهم‌ترین مزیت لیزر دایود اندازه کوچک و هزینه نسبتاً پایین آن است.

لیزرهای نئودیمیم: ایتریوم – آلومینیوم – گارنت

لیزرهای Nd:YAG در طول‌موج 1064 نانومتر کار می‌کنند. این لیزرها، لیزرهای تماسی با فیبر نوری هستند که پرتو پالسی (منقطع) تولید می‌کنند. این مکانیسم پالسی، پیچیده‌تر و پتانسیل نفوذ گرما حتی بیشتر از لیزر دیود دارد. طول‌موج 1064 نانومتر به‌راحتی در رنگ‌دانه‌های بافتی؛ مانند هموگلوبین و ملانین جذب می‌شود. لیزر Nd:YAG در ایجاد انعقاد و هموستاز (هموستاز، فرایند پیشگیری از هدررفتن خون از عروق سالم و توقف خونریزی از عروق صدمه‌دیده است.) مؤثر است. همچنین به دلیل نفوذ تا عمق 4 میلی‌متر، بیشترین پتانسیل را برای آسیب رساندن به بافت‌های نرم و سخت و همچنین سطوح ایمپلنت دارد. انرژی از طریق نوک کربنی شده فیبر، مانند لیزر دیود، آزاد می‌شود. بااین‌حال، حداکثر توان پرتو ساطع شده توسط Nd:YAG، بسیار بیشتر از دیود است.

لیزر Nd:YAG در درمان پریودنتال(بیماری لثه) مفید بوده و اثرات مثبتی در درمان لثه داشته است. بااین‌حال دانشمندان گزارش می‌دهند که انرژی لیزر Nd:YAG می‌تواند سطوح ایمپلنت را ذوب کند یا لایه سطحی را از ایمپلنت‌های تیتانیوم حذف کند. این لیزر همچنین دهانه‌ها و ترک‌هایی را روی سطوح مختلف تیتانیوم ایجاد می‌کند. اگرچه گزارش‌ها، استفاده از این طول‌موج در درمان اطراف ایمپلنت را کاربردی می‌داند؛ تا به امروز هیچ مطالعه‌ای که ایمنی این طول‌موج را هنگام استفاده روی ایمپلنت‌ها نشان دهد، انجام نشده است؛ بنابراین استفاده از این طول‌موج برای روش‌های مرتبط با ایمپلنت یا جراحی اطراف ایمپلنت ذاتاً ناامن تلقی می‌شود. البته استفاده از لیزر Nd:YAG با موفقیت در درمان پریودنتال ادامه خواهد یافت.

لیزرهای دی‌اکسیدکربن

لیزر معمولی CO 2، دارای طول‌موج 10600 نانومتر است. این لیزر برای تبخیر بافت‌های نرم بسیار کارآمد است.

لیزرهای CO 2 به دلیل سرعت و کارایی آنها در برش بافت نرم، دهه‌ها است که در روش‌های جراحی استفاده می‌شود. آنها همچنین اثرات هموستاتیک و باکتری‌کش قوی دارند. لیزر دی‌اکسیدکربن حداقل انقباض زخم را ایجاد کرده و در نتیجه جای زخم را به حداقل می‌رساند. لیزرهای  CO 2  دارای حداقل عمق، نفوذ و کاهش آسیب حرارتی جانبی هستند. دستگاه‌های اولیه به دلیل چگالی بالای انرژی ایجاد شده، کربنیزاسیون قابل‌توجهی ایجاد کردند. بااین‌حال مدل‌های پالسی جدیدتر، باعث ایجاد کربن و زغال کمتر در بافت شده و سرعت کارایی لیزر CO 2 را بهبود می‌بخشد. این پیشرفت‌ها یک لیزر همه‌کاره ایجاد کرده است که می‌تواند به طور ایمن بافت پریودنتال را درمان کرده و همچنین برش‌های جراحی را تا عمق 4 تا 5 میلی‌متر به‌سرعت و به‌صورت کارآمد ایجاد کند.

لیزر CO 2 برای استفاده در اطراف ایمپلنت‌ها بی‌خطر است. طول‌موج CO 2 می‌تواند به طور ایمن و مؤثر، پری ایمپلنتیت و موکوزیت را درمان کند، زیرا انرژی در سطح ایمپلنت جذب نمی‌شود. درعین‌حال، خواص هموستاتیک این لیزر عالی است و امکان تجسم بهتر میدان جراحی را فراهم می‌کند، اغلب زمان عمل را کاهش می‌دهد و عوارض بعد از عمل (درد، تورم) را محدود یا پیشگیری می‌کند.

به نظر بسیاری از پزشکان، لیزر CO 2 همه‌کاره‌ترین  و بهترین لیزر بافت نرم، برای درمان ایمپلنت است.

توجه داشته باشید که در اینجا، تنها لیزر CO 2 مناسب برای درمان مشکلات ایمپلنت، لیزر معمولی CO2 10.6 میکرومتر است .

لیزرهای اربیوم

خانواده لیزرهای اربیوم شامل دو طول‌موج مشابه است: لیزر Er:YAG با تابش 2940 نانومتر و لیزر Er,Cr:YSGG با طول‌موج 2780 نانومتر. هر دو لیزر در حالت پالس آزاد کار می‌کنند.  سیستم‌های تحویل شامل یک اسپری آب برای جلوگیری از تجمع گرما و آبرسانی مجدد به بافت‌های هدف است تا انرژی به طور مؤثرتری جذب شود.

آنها برای ازبین‌بردن بافت‌های سخت مانند ساختار دندان و استخوان مفید هستند. هنگامی که برای اولین‌بار به بازار معرفی شد، سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) لیزرهای اربیوم را فقط برای روش‌های بافت سخت پیشنهاد کرد. لیزرهای اربیوم با تبخیر مولکول‌های آب در بافت‌های سخت، ریز انفجارهایی را در هیدروکسی آپاتیت ایجاد می‌کنند که در طی فرآیند فرسایش، بافت سخت را تجزیه می‌کند. این اثر بدون زغال زدگی یا کربن‌سازی به دست می‌آید و گرمای تولید شده حداقل است.

لیزرهای اربیوم نیز بافت نرم را از بین می‌برند، اما با محدودیت‌هایی هم دارند. در بافت‌هایی که دارای عروق اندک هستند، جایی که خونریزی مشکلی ندارد، مؤثرتر هستند.  اربیوم کمترین تأثیر را در بین تمام لیزرهای دندانی، در دستیابی به هموستاز (قطع خون) دارد.

ازآنجایی‌که انرژی آن در آب جذب می‌شود، لیزر اربیوم برای استفاده در اطراف ایمپلنت بی‌خطر است و می‌تواند پری ایمپلنتیت و موکوزیت را با خیال راحت درمان کند. لیزر اربیوم خاصیت ضدباکتریایی بسیار خوبی دارند و غشای سلولی باکتری‌ها را پاره می‌کند.

به‌طورکلی لیزرهای اربیوم در مواجهه با بافت‌های سخت مانند دندان بسیار خوب و کاربردی هستند. اگرچه به علت هموستاز ضعیف، معمولاً برای درمان بافت‌های نرم مثل لثه استفاده نمی‌شوند.

موارد منع استفاده از ایمپلنت به کمک لیزر

قبلاً فقدان استخوان در ناحیه کاشت یک منع مصرف بود. اما اکنون، به لطف روش‌های جدید کاشت استخوان با استفاده از سلول‌های بنیادی، دیگر منع مصرف ندارد. پس از انجام عمل ایمپلنت دندان در عرض 3 روز، ممکن است تورم خفیفی در ناحیه عمل و ناراحتی ایجاد شود، بنابراین باید از هیپوترمی و اعمال فشار فیزیکی شدید خودداری کرد. بعد از 3 روز بیمار به طور کامل به وضعیت عادی خود برمی‌گردد.

روش کاشت دندان به بیماران این امکان را می‌دهد که از پروتزهای ناراحت‌کننده امتناع کنند و برای بازیابی دندان‌های ازدست‌رفته، دندان‌های سالم مجاور را ساییده نکنند. بسیاری از دندانپزشکان فکر می‌کنند لیزر آینده دندانپزشکی است. از دندانپزشک خود در مورداستفاده از لیزر برای روش ایمپلنت دندان سؤال کنید.

خطرات لیزر  در دندانپزشکی

لیزرها بی‌خطر هستند و در بسیاری از روش‌های پزشکی از جمله درمان تسکین درد TMJ ، لیزیک،  سفیدکردن دندان، برداشتن آب‌مروارید،  تسکین زخم شانکر (نوعی زخم پوستی بدون درد است که در مرحله اولیه بیماری سیفلیس ظاهر می‌گردد.)، برداشتن تومور، جراحی پلاستیک،  درمان بیماری لثه و بسیاری موارد دیگر استفاده می‌شوند. لیزر برای انجام انواع روش‌ها، در هر دو زمینه پزشکی و دندانپزشکی استفاده شده است.

وقتی صحبت از مراقبت از دندان به میان می‌آید، در بسیاری از موارد لیزر دندان،  ایمن‌تر از ابزارهای مورداستفاده در درمان سنتی هستند. زیرا بعد از هر بار استفاده، نیازی به استریل کردن لیزر نیست و می‌توان با خیال راحت از آنها استفاده کرد.اگرچه لیزر دندانپزشکی به‌طورکلی یک روش درمانی بسیار ایمن و مؤثر در نظر گرفته می‌شود، متأسفانه هیچ تضمینی وجود ندارد که برای هر بیمار مناسب باشد و ممکن است خطراتی در ارتباط با استفاده از آن وجود داشته باشد. خطرات  به نوع درمان بستگی دارد؛ بنابراین باید در مشاوره اولیه با دندانپزشک خود، در مورد مناسب‌بودن درمان برای خود صحبت کنید.

برای اطلاع از اینکه آیا لیزردرمانی گزینه مناسبی برای نیازهای دندانی شماست یا خیر، با دندانپزشک خود قرار ملاقات بگذارید تا در این مورد بیشتر با شما صحبت کند و به سؤالاتی که ممکن است داشته باشید پاسخ دهد.

هزینه ایمپلنت دندان با لیزر چقدر است؟

هزینه ایمپلنت دندان با لیزر چقدر است؟هزینه کاشت دندان لیزری ممکن است در ابتدا ترسناک به نظر برسد. استفاده از فناوری پیشرفته لیزر در روش‌های دندانپزشکی با هزینه‌های اضافی همراه است. این تجهیزات به‌خودی‌خود گران هستند و دندانپزشکان برای تسلط بر این تکنیک نیاز به آموزش‌های تخصصی دارند. اما هنوز برای تصمیم‌گیری زود است. لطفاً به موارد زیر توجه کنید.

  • هنگام درنظرگرفتن هزینه، ضروری است که به فراتر از سطح نگاه کنید. لیزر دندانپزشکی در واقع چندین مزیت را ارائه می‌دهد که می‌تواند در درازمدت در هزینه شما صرفه‌جویی کند. دقت فناوری لیزر باعث آسیب کمتری به لثه‌ها و بافت‌های اطراف می‌شود. این به معنای زمان بهبودی سریع‌تر و عوارض کمتر است که می‌تواند تعداد ملاقات‌های بعدی و درمان‌های اضافی را کاهش دهد.
  • یکی از بزرگ‌ترین مزیت‌های لیزر دندانپزشکی، توانایی انجام روش‌ها به طور مؤثر است. با لیزر، دندانپزشکان اغلب می‌توانند درمان را در مدت‌زمان کوتاه‌تری نسبت به روش‌های سنتی تکمیل کنند. این به معنای مراجعه کمتر به مطب دندانپزشکی، زمان کمتر دوری از کار یا سایر تعهدات، و هزینه کلی کمتر دندانپزشکی است.
  • مته دندانپزشکی و صدای ناله وحشتناک آن را فراموش کنید!دندانپزشکی با لیزر تجربه‌ای راحت‌تر و بدون درد را برای بیماران ارائه می‌دهد. دیگر خبری از صداها یا ارتعاشات اضطراب‌زا نیست که انگشتان پای شما را خم کند؛ بنابراین، درحالی‌که هزینه اولیه ممکن است کمی بیشتر باشد، آرامش و آسایش ارائه شده توسط لیزر دندانپزشکی می‌تواند ارزش آن را داشته باشد!

 

ایمپلنت دندان با لیز

بنابراین، آیا لیزر دندانپزشکی گران‌تر است؟ خب بستگی دارد چطور به آن نگاه کنید. درحالی‌که هزینه‌های اولیه ممکن است بیشتر به نظر برسد، مزایای طولانی‌مدت، کاهش زمان بهبودی و بهبود تجربه بیمار می‌تواند لیزر دندانپزشکی را به سرمایه‌گذاری عاقلانه‌ای در سلامت دهان و دندان شما تبدیل کند.

هزینه کاشت لیزر به نوع ایمپلنت و تجربه ایمپلنتولوژیست بستگی دارد. دندانپزشکان از ایمپلنت‌های  مختلفی استفاده می‌کنند که امکان ارائه روش لیزر را برای بیماران، با امکانات و مواد مختلف فراهم می‌کند.به‌طورکلی هزینه ایمپلنت دندان توسط بیمه‌های پایه و دولتی قابل پوشش نیست و درمان‌های دندانپزشکی اعم از لمینت، کامپوزیت و ایمپلنت، عمل زیبایی محسوب می‌شوند؛ اما خبر خوش این است برخی از بیمه‌های تکمیلی و بانک‌ها هزینه ایمپلنت دندان با بیمه را وابسته به توافق، پوشش می‌دهند. برخی از بیمه‌های تکمیلی، بسته به نوع آن، ایمپلنت دندان را جزء درمان‌های دندانپزشکی محسوب می‌کنند و بخشی از هزینه‌های ایمپلنت را پوشش می‌دهند.

کلام آخر

ایمپلنت لیزری دندان، روشی کاربردی و بسیار موردتوجه در سطح جهان است. این روش به علت عوارض بسیار کمتر مانند عدم خونریزی، عدم تخریب بافت‌های دهان و سرعت بیشتر، روشی عالی اما پرهزینه در ایمپلنت دندان محسوب می‌شود. در اینجا اطلاعات کاملی در خصوص ایمپلنت لیزری، خدمت شما ارائه شد. باشد که در انتخاب بهترین روش ایمپلنت دندان شما کمک کمی کرده باشیم.

نوشتهٔ پیشین
آیا ایمپلنت پانچ درد و خونریزی دارد؟
نوشتهٔ بعدی
ایمپلنت ناموفق دندان چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست