یکسری سؤال در مورد طول عمر ایمپلنت هست که بسیار پرسیده میشود. ما میخواهیم در این مقاله بعضی از این سؤالات را پاسخ دهیم. بسیاری از بیماران در مورد طول عمر ایمپلنت و برند ایمپلنتها و کشورهای سازندهی ایمپلنت سؤال میپرسند.
ایمپلنت دندان یک ریشه مصنوعی می باشد که با جراحی در فک بیمار قرار می گیرد و جایگزین دندان از دست رفته می شود. یکی از مزایای مهم کاشت دندان طول عمر ایمپلنت دندان است. اگرچه طول عمر ایمپلنت دندان از بیمار به بیمار دیگر متفاوت است، در بسیاری از افراد دیده ایم که ایمپلنت آنها تا 30 سال پس از جراحی دوام آورده است.
از طریق رعایت بهداشت دهان و دندان و تمیز کردن منظم، ایمپلنت های دندانی باید یک عمر باقی بمانند! اما مسألهی مهمتر تکنیک جراح است؛ که در کنار رعایت نکات بهداشتی توسط بیمار تأثیرگذار خواهد بود. این دو مسألهی آخر از مسائل بسیار مهم در درمان ایمپلنت و طول عمر ایمپلنت هستند.
فهرست مطالب
- 1 ایمپلنت جایگزین، دندان از دست رفته
- 2 طول عمر درمان ایمپلنت چه قدر است؟
- 3 کدام کشورسازنده ایمپلنت، ایمپلنت بهتری دارد؟
- 4 تفاوت یک ایمپلنت خوب با نامرغوب بر سر چیست؟
- 5 آیا ایمپلنتهای دندانی شبیه دندانهای طبیعی هستند؟
- 6 چرا ایمپلنت دندان نوعی کاشت دائمی دندان محسوب میشود؟
- 7 طول عمر ایمپلنت دندان و تاج پروتزی آن چقدر است؟
- 8 طول عمر ایمپلنت به چه عواملی بستگی دارد؟
- 9 چطور طول عمر ایمپلنت دندان را افزایش دهیم؟
- 10 طول عمر ایمپلنت All on 4 چقدر است؟
- 11 چه نوع روکشی طول عمر بالاتری برای ایمپلنت (کاشت دندان دائمی) دارد؟
- 12 آیا روند درمان بر طول عمر ایمپلنت تأثیرگذار است؟
- 13 تأثیر متخصص ایمپلنت در طول عمر بیشتر ایمپلنت
- 14 قیمت کاشت دندان دائمی
ایمپلنت جایگزین، دندان از دست رفته
افرادی که دندانهایشان را مدت زیادی است که کشیدهاند؛ میپرسند که آیا جای خالی دندانهایشان قابلیت جایگزینی با ایمپلنت را دارد؟
در مورد این افراد باید بگوییم که حتماً قبل از جراحی، باید یکسری رادیوگرافیها گرفته شود. حتی در صورت لزوم سی بی سی تی گرفته شود. استخوان باقیمانده در فک ارزیابی شود؛ در صورتی که موقعیت استخوان مناسب باشد؛ ایمپلنت کاشته شود.
در صورتی که مناسب نباشد با یکسری از درمانها مثل جراحی سینوس لیفت در فک بالا، به گونهای که قسمتی از دیوارهی سینوس را بالا میبریم و آنجا پودر استخوان را تزریق میکنیم، درمان نرو نترالیزیشن یعنی کنار زدن عصب در فک پایین و درمان تزریق پودر استخوان؛ در حقیقت ما میتوانیم این بستر استخوانی را برای درمان ایمپلنت مناسبتر کنیم. دکتر آرش گلستانه متخصص ایمپلنت دندان اصفهان و جراح فک و لثه با بهترین نوع ایمپلنت، دندان از دست رفته شما را جایگزینی می کند.
طول عمر درمان ایمپلنت چه قدر است؟
مسألهی بعدی این است که طول عمر درمان ایمپلنت چه قدر است؟
به طور کلی در صورت اجرای تکنیک مناسب توسط جراح و رعایت بهداشت مناسب توسط بیمار؛ نمیتوانیم مدت زمانی که ایمپلنت میتواند در دهان بماند را بیشتر از ۱۰ سال تضمین کنیم. ولی با توجه به اینکه درمان ایمپلنت یک درمان جدید است و ما نتوانستهایم این تیپ از ایمپلنتهای جدید را بعد از ۲۰ الی ۳۰ سال ببینیم؛ همچنین نتوانستهایم ایمپلنتها را راستی آزمایی کنیم و ببینیم که چه قدر ماندگاری دارند؟
ولی ما میتوانیم بیش از ۱۰ سال را برای بیمار تا حدودی تضمین کنیم؛ به شرط اینکه تمام فاکتورهای جراحی و رعایت بهداشت توسط جراح و بیمار رعایت شود.
به گفته دکتر گلستانه متخصص ایمپلنت در اصفهان:
طول عمر ایمپلنت دندان با توجه به اینکه از تیتانیوم یا سرامیک ساخته می شود و با استحکام بسیار زیادی به استخوان فک جوش میخورد، بستگی دارد.
کدام کشورسازنده ایمپلنت، ایمپلنت بهتری دارد؟
مسألهی مهم برای ما این است که آن برند ایمپلنتی که استفاده میکنیم. مورد تأیید انجمنهای علمی باشد؛ یعنی آن برند پیش از این راستی آزمایی شده و پاسخ مثبتی را دریافت کرده باشد؛ بسیاری از انجمنهای علمی چه در ایران و چه در سطح اروپا یا آمریکا این برندها را تأیید کرده باشند.
با این حال در برندها تفاوتی وجود دارد. این طور نیست که تفاوتی وجود نداشته باشد. ایمپلنت از منظر کشورهای سازنده چه انواعی دارد؟ کدام یک برتری دارد؟
سؤالی که اغلب میپرسند این است که در حال حاضرکدام ایمپلنت بهتر است؟
ایمپلنت کرهای، آلمانی یا تایوانی؟
در جهان صنعتی امروز کشورهای مختلفی، ایمپلنتهای دندانی تولید میکنند. بعضی از کشورهای اروپایی مثل آلمان کشوری صنعتی بوده و از قدیم در این عرصه حضور داشتهاند. بنابراین هم از نظر صنعتی پیشرفتهتر بوده و هم تجربهی بیشتری دارند.
در کنار این کشورها امروزه کشورهایی مثل چین، کره، تایوان و بعضی کشورهای اروپایی دیگر همه شروع به تولید ایمپلنتهای دندانی کردهاند. اما نکتهی خوبی که وجود دارد این است که این ایمپلنتها معمولاً به دنبال دریافت استاندارد CE اروپا هستند.
در حال حاضر بیشتر ایمپلنتهای مارکت ما هم این استاندارد را دارند. این ایمپلنت ها از نظر کیفیت کاملاً به هم شبیه نیستند اما رقابت نزدیکی دارند. بنابراین اینکه ایمپلنت شما از کدام کشور است؟! نباید نگرانی اصلی شما بهترین مارک ایمپلنت باشد.
تفاوت یک ایمپلنت خوب با نامرغوب بر سر چیست؟
تفاوت یک ایمپلنت خوب با نامرغوب چیست؟
چه نوع ایمپلنتی خوب است؟
دغدغهی ما در ایمپلنتها این است که ایمپلنتها در دو مرحلهی زمانی کوتاهمدت و بلندمدت، با استخوانها جوش بخورند. یعنی وقتی ما ایمپلنت را در استخوان میگذاریم؛ روز جراحی و بعد از آن، مراحلی که باید از نظر بایولوژیک در استخوان طی شود تا ایمپلنت به استخوان جوش بخورد اتفاق بیفتد. در بلندمدت هم ایمپلنت بتواند این پیوند را حفظ کند.
اگر یک ایمپلنت بتواند این پیوند را در کوتاهمدت و بلندمدت حفظ کند؛ به آن ایمپلنت مرغوب گویند. دندانپزشکها در هنگام انتخاب ایمپلنت و خرید آن از شرکت به چه فاکتورهایی دقت میکنند؟
این یک مسألهی بسیار مهم است؛ عرض کردم دندانپزشکها! چون آنها دید تخصصی نسبت به این مسأله دارند. اگر شما هم این مسأله را بدانید؛ میتوانید همان دید تخصصی را داشته باشید. انتظار دندانپزشکها در هنگام خرید ایمپلنت از یک شرکت تأمینکننده این است که:
اولاً ایمپلنتی را به آنها بدهد که با استخوان سریع جوش میخورد؛ امروزه سرعت در پیوند ایمپلنتهای دندانی یک مزیت است؛ نکتهی دوم این است که پیوند به صورت کامل برقرار شود؛ نکتهی سوم اینکه پیوند بهصورت طولانیمدت ماندگار باشد؛ نکتهی چهارم اینکه قطعاتی که روی فیکسچر سوار میشوند استحکام خوبی داشته باشند؛ نکتهی پنجم هم این است که ایمپلنتها در سایزهای مختلفی موجود باشند. به این دلیل که افراد مختلف سایز موجودی استخوانشان با یکدیگر متفاوت است.
در برخی از افراد سایز استخوان کمتر و در برخی دیگر سایز استخوانشان بیشتر است. نکتهی دیگر این است که بهای تمامشدهی ایمپلنت چقدر است؟
یعنی هزینهی آن چقدر میشود؟ بعد از آن خدمات پس از فروش هم بسیار مهم است مسألهای که در کشور ما بهخصوص در سالهای اخیر برای بعضی از برندها بسیار مهم بود؛ این است که به خاطر مسائل مربوط به تحریم، نمیتوانستند قطعات ایمپلنتی را که خریداری میکردند یا شرکت به آنها میداد را تأمین کنند.
آیا ایمپلنتهای دندانی شبیه دندانهای طبیعی هستند؟
برای جبران جای خالی دندان روشهای متنوعی وجود دارد که یکی از آنها دندانهای مصنوعی و پروتزهای جزئی هستند؛ اما عیب این روش این است که میبایست دندانهای مجاور تراشیده شود، دیگر روشی که برای پرکردن جای خالی دندان وجود دارد ایمپلنت است که شباهت زیادی به دندان طبیعی دارند و بهجرئت میتوان گفت بهترین جایگزین برای جای خالی دندان ازدسترفته است.
ایمپلنت درون استخوان فک کاشته شده و با استخوان ادغام میشود، پایههایی که درون فک کاشته میشوند همانند ریشه دندان عمل کرده و مانع تحلیل استخوان میشوند که در اصطلاح دندانپزشکی آن را اینتریگیریشن مینامند.
بعد از اتمام این مرحله، استخوان و پایه ایمپلنت با یکدیگر ادغام شده و عملکردی شبیه دندان طبیعی پیدا میکنند. این روند باعث کمک به ساختار لثه و حمایت از بافت استخوان میشود که در نتیجه شکل فک نیز حفظ میشود.
چرا ایمپلنت دندان نوعی کاشت دائمی دندان محسوب میشود؟
بنا به گفته متخصصین ایمپلنت طول عمر بالایی دارد و همین امر باعث شده که این روش بهعنوان جایگزینی برای دندانهای دائمی در بین بیماران محبوب شود. این روش که بهعنوان کاشت دندان دائمی نیست تلقی میشود مشکلاتی چون خوردن غذا، تکلم، تحلیل استخوان فک و غیره که در اثر بیدندانی به وجود میآیند را برطرف میکند.
اما بسیاری از افراد که میخواهند این روش را بهعنوان جایگزین دندان ازدسترفتهشان انتخاب کنند از پزشک خود میپرسند چرا دندانپزشکان ایمپلنت را بهعنوان کاشت دندان دائمی پیشنهاد میدهند. در جواب این سؤال باید گفت ویژگیهایی اعم از کاشته شدن در استخوان، پوسیدهنشدن، مقاومت و استحکام باعث شده تا متخصصین ایمپلنت اغلب این روش را به بیماران پیشنهاد دهند. در ادامه هرکدام را به طور مفصل به بررسی میکنیم.
ایمپلنت دندان در استخوان فک کاشته میشود.
ایمپلنت دندان سه جزء دارد که شامل یکپایه به شکل پیچ، تاج دندان و اباتمنت میشود. جراح ابتدا پایه ایمپلنت را درون استخوان فک کاشته و سپس تاج دندان را بر روی آن قرار میدهد در صورتی ایمپلنت بسیار مراقبت شود میتوان آن همانند دندان طبیعی طول عمر بالایی داشته باشد.
ایمپلنت دندان دچار پوسیدگی نمیشود
یکی از تفاوتهای دندان طبیعی ایمپلنت این است که دندان طبیعی دچار پوسیدگی شده؛ زیرا باکتریهایی که در دهان وجود دارند در هنگام برخورد با مواد قندی باعث تولید اسیدی میشوند که منجر پوسیدگی و خرابی دندان میشود. این در حالی است که این پلنت هیچوقت بوسیدن شده؛ زیرا تیتانیوم در برابر اسیدهای دندان مقاوم است و سرامیکی که برای ایمپلنت استفاده میشود بسیار محکم است.
ایمپلنت دندان نمیشکند.
تیتانیوم یکی از موادی است که از استحکام بالایی برخوردار است و به کار میروند اگر از تیتانیوم باشند از ریشه دندان هم قویتر عمل میکند لازم به ذکر است که میبایست به مراقبت تاج دندان توجه ویژهای داشت؛ زیرا ممکن است بشکند.
جالب است بدانید که تاج دندان سرامیکی بهاندازه دندان طبیعی محکم است؛ اما باید همانند دندان طبیعی از آن مراقبت کرد؛ مثلاً از تاج دندان نباید برای شکستن آجیل و یا چیزهای سخت استفاده کرد خوشبختانه درصورتیکه تاج دندان بشکند و یا ترک بخورد میتوان آن را ترمیم کرد مرد که دردسر آن از پرکردن دندان بسیار کمتر است
طول عمر ایمپلنت دندان و تاج پروتزی آن چقدر است؟
تاج دندان و ایمپلنت بهطورکلی نسبت به دندان طبیعی عمر بیشتری میکنند و فرد با تاج دندان سرامیکی به مدت ۱۵ سال بدون وجود هیچ مشکلی میتواند غذا بخورد، صحبت کند و از لبخند زیبا لذت ببرد. طول عمر نیز ایمپلنت تا ۲۵ سال است، البته ناگفته نماند که عواملی چون رعایت بهداشت در این امر بیتأثیر نیست.
طول عمر ایمپلنت به چه عواملی بستگی دارد؟
ایمپلنت درصورتیکه بهدرستی مراقبت شود معمولاً بیش از ۲۵ سال عمر میکند؛ اما عوامل گوناگونی در این امر مؤثرند که عبارتاند از
- مراقبتهای بهداشتی بهصورت منظم چون کشیدن نخ دندان
- پرهیز از شکستن چیزهای سفت چون پسته با دندان
- مراجعه به پزشک مجرب و متخصص سلامت عمومی فرد
چطور طول عمر ایمپلنت دندان را افزایش دهیم؟
تا به حال، پاسخ اساسی به این سؤال که ایمپلنتهای دندانی چقدر دوام میآورند را میدانستید؟ ایمپلنتهای دندانی میتوانند تقریباً 25 سال دوام بیاورند که خیلی بیشتر از بسیاری از جایگزینهای آن است.
با این حال، طول عمر واقعی ایمپلنت شما مستقیماً تحت تأثیر مراقبت های بعد از کاشت ایمپلنت قرار خواهد گرفت. این موارد شامل شما میشود:
- اقدامات بهداشت دهان و دندان
- رژیم غذایی و سبک زندگی
- محل ایمپلنت در دهان شما
- دندانپزشک
بدیهی است که بیمارانی که بهداشت دهان و دندان خود را عالی رعایت میکنند، میتوانند انتظار داشته باشند که ایمپلنتهایشان بیشترین دوام را داشته باشند. این شامل مسواک زدن و نخ دندان کشیدن دو بار در روز یا بیشتر و مراقبتهای پیشگیرانه دندانپزشکی است.
نکته مهم این است که ایمپلنتهایی که توسط یک دندانپزشک ماهر نصب میشوند، معمولاً بیشتر از ایمپلنتهایی که توسط یک جراح کمتر توانا گذاشته میشود، دوام میآورند. انتخاب یک ارائه دهنده ماهر هنگام انتخاب ایمپلنت بسیار مهم است.
پس از کاشت ایمپلنت دندان، به یک رژیم بهداشت دهان و دندان دقیق نیاز دارید که ایمپلنتهای شما را تمیز نگه دارد. در غیر این صورت، ممکن است دچار پری ایمپلنتیت شوید. پری ایمپلنتیت اساساً بیماری لثه ایمپلنت شماست. مانند بیماری پریودنتال، لثههای شما ملتهب و قرمز میشوند. آنها احتمالاً به لمس حساس هستند و ممکن است هنگام مسواک زدن یا نخ دندان کشیدن خونریزی کنند.
علاوه بر این، خوردن ممکن است دردناک باشد. با این حال، فراتر از دردناک بودن، پری ایمپلنتیت در واقع میتواند باعث افتادن ایمپلنتهای دندانی شما شود. خوشبختانه، با رعایت این نکات حیاتی برای مراقبت از ایمپلنت دندان میتوانید از پری ایمپلنتیت پیشگیری کنید.
1. از مسواک نرم استفاده کنید
همیشه باید از مسواکهای پرزدار خودداری کرد. آنها میتوانند به مینای دندان آسیب برسانند و به ویژه برای ایمپلنتهای دندانی مضر هستند. مسواکهایی که دارای موهای سفت هستند؛ به راحتی سطح ایمپلنتها را خراش میدهند و در نتیجه صدمات جبران ناپذیری ایجاد میکنند.
در نتیجه، مهم است که پس از کاشت ایمپلنت دندان از مسواکهای دارای موی نرم استفاده کنید. میتوانید به دنبال یک برس نرم باشید! اینها دارای موهای منعطف و ملایمی هستند که به ایمپلنت شما آسیب نمیرساند.
2. از خمیر دندان ساینده خودداری کنید
هر نوع سایش میتواند به ایمپلنت شما آسیب برساند؛ بنابراین، یک خمیر دندان تخصصی با سایش کم انتخاب کنید. خمیر دندانهای معمولی برای از بین بردن پلاک و لکهها به شدت ساینده هستند، اما زبری بیش از حد مینا و ایمپلنتهای دندانی را از بین میبرد.
3. روزانه نخ دندان بکشید
نخ دندان برای از بین بردن ذرات غذا و پلاکهایی که بین دندانها جمع شده و با مسواک زدن به تنهایی پاک نمیشوند، بسیار مهم است.اگر ایمپلنت دندان دارید، استفاده از نخ دندان مهمتر از همیشه است. ایجاد پلاک در اطراف ایمپلنتها آسان است و این خبر بدی برای سلامت دهان و دندان شماست.
4. بهداشت دهان و دندان را به خوبی رعایت کنید
پس از کاشت ایمپلنت دندان باید دو بار در روز به مسواک زدن ادامه دهید. به خاطر داشته باشید که از محصولات غیر ساینده برای محافظت از ایمپلنتهای خود برای چندین سال آینده استفاده کنید.مسواک نرم، خمیر دندان حساس، دهانشویه غیر الکلی و نخ دندان مخصوص کاشت دندان، همگی از ضروریات قطعی هستند. باید از پاک کنندههای جوش شیرین، سفید کننده و کلر خودداری کرد زیرا میتوانند ایمپلنتهای شما را ضعیف یا دائمی کنند.
همچنین توصیه میکنیم به محصولات بهداشتی دهان با طعم شدید (نعناع یا دارچین) نه بگویید، زیرا این محصولات میتوانند باعث ناراحتی شوند.
5. از خوردن غذاهای سفت، داغ یا چسبناک خودداری کنید
غذای سفت میتواند به ایمپلنتهای شما آسیب بزند یا بشکند و باید از مصرف آن اجتناب کرد. به طور مشابه، غذاهای چسبنده میتوانند در اطراف ایمپلنت شما بچسبند و باعث ایجاد پلاک شوند . اگر ایمپلنت دارید، سعی کنید از موارد زیر اجتناب کنید: یخ، آب نباتهای سفت، تاکوهای پوست سخت، چیپس سیب زمینی، هویج، سیب، نان خرد شده، کارامل، میوههای خشک و استیک. علاوه بر این، آب داغ (یا محصولات غذایی داغ، مانند سوپ) میتواند شکل ایمپلنت شما را تغییر دهند.
6. سیگار را ترک کنید
سیگار کشیدن به طور باور نکردنی برای سلامت دهان و دندان شما مضر است. اگر سیگار را انتخاب کنید، خود را در معرض خطر ابتلا به طیف وسیعی از مشکلات سلامتی از پوسیدگی دندان تا سرطان قرار میدهید.وقتی صحبت از ایمپلنتهای دندانی به میان میآید، سیگار به طور چشمگیری روند بهبودی را کند میکند. همچنین لثههای اطراف ایمپلنت را ملتهب و ضعیف میکند. علاوه بر این، سیگار کشیدن ایمپلنتهای جدید شما را لکه دار میکند.
7. به طور منظم به دندانپزشک خود مراجعه کنید
ویزیتهای منظم دندانپزشک برای سلامت دهان شما ضروری است. حداقل دو بار در سال مراجعه به دندانپزشک به کنترل تجمع پلاک و جرم کمک میکند و به شما امکان میدهد مشکلات در حال توسعه را زود تشخیص دهید.همچنین پس از کاشت ایمپلنت دندان، این ویزیتها فرصتی برای سلامت ایمپلنت شما است. دندانپزشک شما ایمپلنتها را بررسی میکند تا مطمئن شود هیچ نشانهای از پری ایمپلنتیت یا آسیب وجود ندارد.
8. محافظ دهان برای دندان قروچه تهیه کنید
دندان قروچه میتواند برای همیشه به دندانهای معمولی و ایمپلنتهای دندانی شما آسیب برساند. نیروی بیش از حد فشار شدیدی بر ایمپلنت شما وارد میکند که میتواند تأثیر پایداری داشته باشد. اگر دندانپزشک شما را مبتلا به دندان قروچه تشخیص داد، باید از یک محافظ دهان سفارشی برای محافظت از دندانهای خود استفاده کنید.
طول عمر ایمپلنت All on 4 چقدر است؟
اگر فرد دندانهای بسیاری ازدستداده باشد لازم است تعداد زیادی پایه در فک وی کار شود، لازم به ذکر است که کاشت تعداد زیاد پایه در فک باعث بروز مشکلاتی چون تحلیل لثه میشود. حال ایمپلنت All on 4 این مشکل را حل کرده است و لثه نیز استحکام خود را حفظ میکند.
گزارشها مبنی بر آن بوده است که ایمپلنتهای All on 4 بیش از سیسال عمر کردهاند و افرادی که بهدرستی از آن مراقبت کردند تا آخر عمر از کاشت دندان دائمی خود بهره و لذت بردهاند.
چه نوع روکشی طول عمر بالاتری برای ایمپلنت (کاشت دندان دائمی) دارد؟
روکشها در انواع فلزی، سرامیکی و زیرکونیا تولید میشود و باتوجهبه تنوع موجود، سؤالی که پیش میآید این است که چه نوع روکشی طول عمر بالاتری برای کاشت دندان دائمی دارد؟
در جواب این سؤال دکتر آرش گلستانه اینگونه پاسخ دادند
روکشهای سرامیکی و زیرکونیا نسبت به سایر جنسهای روکش مقاومت بالاتری دارند، این دو مدل علاوه بر استحکام، از زیبایی خاصی نیز برخوردارند. این دو مدل روکش جلوه و درخشندگی خاصی دارند و از نظر شکل مشابه دندان طبیعی هستند.
آیا روند درمان بر طول عمر ایمپلنت تأثیرگذار است؟
کاشت دندان دائمی به روش ایمپلنت به دو صورت فوری و چندمرحلهای انجام میشود، در روش چندمرحلهای کاشت دندان حدود دو ماه زمان میبرد، این در حالی است که در روش فوری تمامی کارها معمولاً در یک جلسه انجام میشود.
روش چندمرحلهای مناسب افرادی است که مبتلا به پوکیاستخوان هستند و لازم است تا برای آنها از پیوند استخوان استفاده شود.
چرا ایمپلنتهای دندانی شکست میخورند؟
ایمپلنتهای ناموفق به دلایل مختلفی رخ می دهند. درک آنها میتواند به شما کمک کند تا گامهای پیشگیرانهای برای افزایش عمر ایمپلنتهای خود بردارید.
ساییدگی و پارگی
سایش غیرمنطقی دندانها یا دهان میتواند طول عمر ایمپلنتها را کاهش دهد. به طور معمول، این شامل فعالیتهایی مانند استفاده از دندانها برای باز کردن بطریها یا بستههای چوب پنبهدار یا جویدن موادی است که برای مصرف مناسب نیستند. ایمپلنتهای پشت دهان در طول زمان بیشتر از ایمپلنتهای جلویی شکست میخورند. این امر به دلیل تفاوت فشار در هنگام غذا خوردن، حتی در استفاده معمولی و مناسب نیز صادق است.
عادات ناسالم
مصرف بیش از حد سیگار و الکل میتواند بدن را ضعیف کند. به ویژه، آنها میتوانند آسیب زیادی به دهان وارد کنند. این میتواند بر یکپارچگی و طول عمر ایمپلنتهای دندانی تأثیر منفی بگذارد.
شرایط پزشکی
به طور مشابه، برخی بیماریها و شرایط پزشکی میتوانند طول عمر ایمپلنتهای شما را کاهش دهند. این میتواند از طریق مکانیسمهای مختلفی اتفاق بیفتد. رایجترین این شرایط عبارتاند از:
- دیابت
- سرطان
- بیماری لثه
- بیماریهای خودایمنی
- روماتیسم مفصلی
مصرف برخی داروها در دورهای که برای اولین بار ایمپلنتهای خود را دریافت میکنید نیز میتواند احتمال موفقیت و طول عمر آنها را کاهش دهد.
تأثیر متخصص ایمپلنت در طول عمر بیشتر ایمپلنت
یکی از عواملی که در اولین قدم جهت کاشت دندان دائمی مهم بوده انتخاب پزشک مجرب است، این مورد در طول عمر ایمپلنت بسیار حائز اهمیت است از زیرا دندانپزشک مجرب قادر است تا بهترین کار را برای شما انجام دهد، هرزمان که اصول کاشت دندان دائمی دقیقتر باشد ایمپلنت عوارض کمتری برای بیمار به همراه دارد.
همچنین ایمپلنت میبایست بهصورت دقیق در جای خود قرار گیرد و بهترین متخصص ایمپلنت دیجیتال در اصفهان از بهترین برندهای موجود در بازار استفاده میکنند.
قیمت کاشت دندان دائمی
همانطور که در مطالب بالا گفتیم یکی از روشهای کاشت دندان دائمی، ایمپلنت است، این روش نسبت به روشهایی چون دندان مصنوعی و پروتز از قیمت بالاتری برخوردار است، اما بهصورت قطعی نمیتوان گفت که قیمت نهایی برای هر فرد چگونه است، زیرا لازم است تا ابتدا بیمار توسط پزشک معاینه شود.
اما بهطورکلی مواردی چون برند ایمپلنت، کشور تولیدکنندة ایمپلنت، تعداد دندانهای ازدسترفتهای که قصد پرکردن آن را دارید، نوع بیمه، منطقه سکونت و هزینههای جانبی در تعیین قیمت نهایی قیمت کاشت دندان دائمی مؤثرند.
سخن پایانی:
دکتر آرش گلستانه جراحی فک و صورت در اصفهان در این مقاله شما را با طول عمر ایمپلنت آشنا کرد. طول عمر ایمپلنت بستگی به برند یا سازنده ایمپلنت نداشت. متخصص و پزشکی که کاشت دندان را انجام میدهد باید تخصص و تجربه و مهارت لازم را داشته باشد. دکتر آرش گلستانه یکی از بهترین متخصصان ایمپلنت دندان در اصفهان می باشد که برای ارتباط با این دندانپزشک می توانید با شماره 09130206547 تماس بگیرید.