۱4 سؤال مهم درباره پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان

بدون دیدگاه
مقالات
۱4 سؤال مهم درباره پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان | دکتر آرشض گلستانه

اگر قبل از دریافت ایمپلنت دندان، به‌عنوان کاندیدای احتمالی پیوند استخوان انتخاب شده‌اید، یا شاید قبل از اینکه تصمیم به دریافت آن بگیرید، به دنبال پاسخ‌هایی در مورد فرایند پیوند استخوان هستید، اینجا در مطب دکتر آرش گلستانه، متخصص برتر جراحی دهان، فک و صورت اصفهان، سعی کرده‌ایم تا به ۱۲ سؤال مهم مراجعه‌کنندگان، درباره پیوند استخوان دندان، پاسخ دهیم؛ با ما همراه باشید…

تماس با ما

پیوند استخوان دندان چیست و چه مزایایی دارد؟

پیوند استخوان برای کاشت ایمپلنت دندان، یک روش جراحی جزئی، برای جایگزینی بافت استخوانی ازدست‌رفته، در ناحیه خاصی از استخوان فک بالا یا پایین است.

اغلب به دلیل عدم تحریک بعد از حذف ریشه دندان، بافت استخوان تحلیل پیدا می‌کند.

این ناحیه هدف یا محل دریافت‌کننده پیوند استخوان، معمولاً محلی است که قرار است ایمپلنت دندانی در آن قرار گیرد. یکی از مزایای کلیدی پیوند استخوان، این است که از توانایی باورنکردنی بدن انسان برای بازسازی یا رشد مجدد نواحی خاص، در صورت فراهم‌شدن شرایط مناسب، استفاده می‌کند؛ پیوند استخوان برای کاشت ایمپلنت، دقیقاً این کار را انجام می‌دهد.

هنگامی که پیوند استخوان قرار داده شد، فضایی را برای بدن شما نگه می‌دارد تا کارترمیم را انجام دهد؛ به‌عبارت‌دیگر، پیوند استخوان دندان مانند داربستی است که بافت استخوانی شما می‌تواند روی آن رشد کرده و بازسازی شود. در برخی موارد، دندانپزشک شما ممکن است پیوند استخوان دندان را با پلاسمای غنی از پلاکت (PRP) ترکیب کند. این از نمونه خون شما گرفته می‌شود و برای ترویج بهبودی و بازسازی بافت استخوان استفاده می‌شود.

روش پیوند استخوان دندان چیست؟

روش پیوند استخوان، اگرچه از نظر تئوری ساده است، اما نیاز به مهارت کافی از جانب ایمپلنتولوژیست دندان شما (فرد متخصص در همه موارد ایمپلنت دندان) دارد.
کل فرایند را می‌توان در مراحل زیر خلاصه کرد:

تاریخچه دندانپزشکی و پزشکی

تاریخچه دقیق ویزیت‌ها، درمان‌ها (روکش‌ها، پرکردن، کانال‌های ریشه و غیره)، تشخیص‌ها و روش‌های دندانپزشکی قبلی شما، برای مراجعات بعدی و برنامه‌ریزی درمان‌های جدید، در سوابق مطب دندان‌پزشکی، به‌روزرسانی و نگهداری می‌شود.

این جزئیات می‌تواند بر مسیرهای درمانی آینده برنامه درمانی و اهداف جدید شما تأثیر بگذارد؛ به‌عنوان‌مثال، سابقه پرتودرمانی درگذشته، ممکن است برای تعیین سلامت استخوان اطراف برای جلوگیری از احتمال شکست پیوند، مرتبط باشد.

ایمپلنت ناموفق دندان

اگر به یک دندانپزشک جدید مراجعه کنید، او همچنین به سابقه پزشکی از جمله داروهایی که مصرف می‌کنید، نیاز دارد.

دکتر آرش گلستانه: بسیاری از داروها می‌توانند با انواع خاصی از بیهوشی (که برای بی حس‌کردن دندان‌ها، لثه‌ها و فک استفاده می‌شود) یا با داروهایی که دندانپزشک ممکن است پس از درمان تجویز کند، تداخل داشته باشند.

دکتر آرش گلستانه

چکاپ عمومی دهان

دندانپزشک شما چکاپ عمومی دهان را برای ارزیابی سلامت لثه، دندان‌ها و فک شما انجام می‌دهد.

در این مرحله، دندانپزشک ممکن است برای ارزیابی میزان تحلیل استخوان در ناحیه موردنظر، سی‌تی‌اسکن دندان را تجویز کند.

برنامه درمانی شخصی

پس از ارزیابی وضعیت سلامت دهان و دندان شما و بحث در مورد همه گزینه‌های درمانی مناسب، دندانپزشک یک برنامه درمانی را تهیه می‌کند. برنامه درمانی شخصی، به بهترین وجه با اهداف و الزامات سلامت دهان شما مطابقت دارد.

جراحی دهان

پیوند استخوان دندان | دکتر آرش گلستانه

پیوند استخوان دندان، می‌تواند ثبات و پشتیبانی بیشتری را برای ایمپلنت‌ها، بریج‌ها و پروتزهای دندانی ایجاد کند و همچنین مانع ازدست‌دادن بیشتر استخوان شود.

  • مرحله ۱: دندانپزشک ناحیه موردنظر (محل پیوند استخوان دندانی آینده) را بی حس می‌کند.
  • مرحله ۲: سپس، او یک برش جراحی کوچک در لثه شما ایجاد می‌کند تا دندان و استخوان اطراف آن نمایان شود.
  • مرحله ۳: دندانپزشک ممکن است سپس از فورسپس مخصوص (یک نوع ابزار دندانپزشکی) استفاده کند تا ابتدا تاج را بگیرد و دندان را از حفره آن جدا کند. روش دیگر، ممکن است از ابزارهای جراحی ویژه (که به مکانیک اهرم و تکیه‌گاه متکی هستند)، برای دستیابی به همان اثر فورسپس دندانه‌دار، استفاده شود.
  • مرحله ۴: هنگامی که عمل کشیدن دندان کامل شد، بخش کوچکی از بافت لثه به عقب کشیده می‌شود تا استخوان فک زیرین نمایان شود.
  • مرحله ۵: پس از تمیزکردن کافی ناحیه، دندانپزشک شما در نهایت مواد پیوند استخوان را به محل گیرنده در استخوان فک، اضافه می‌کند.
    در برخی موارد، دندانپزشک ممکن است آن ناحیه را با یک‌لایه مصنوعی دیگر که در بالای پیوند استخوان قرار می‌گیرد، بپوشاند تا آن را در جای خود محکم کند. سپس لثه‌ها روی ناحیه پیوند استخوان، به عقب کشیده می‌شوند.
  • مرحله ۶: در مرحله آخر که از اهمیت بالایی نیز برخوردار است، برش بخیه زده می‌شود تا هر دو انتهای بافت را در جای خود نگه دارد.

آیا پیوند استخوان دردناک است؟

درحالی‌که روش پیوند استخوان کاشت ایمپلنت، معمولاً تجربه دردناکی را به دنبال ندارد، پس از برطرف‌شدن بیهوشی، انتظار کمی ناراحتی را چند ساعت پس از عمل، داشته باشید؛ بااین‌حال، دندانپزشک شما معمولاً یک داروی مسکن بدون نسخه، برای مقابله با آن تجویز می‌کند.

مسکن‌ها هر گونه ناراحتی یا درد باقیمانده را طی سه تا چهار روز پس از عمل، به حداقل می‌رسانند.

درد و تورم پس از جراحی ایمپلنت دندان

پیوند استخوان چه خطراتی دارد؟

پس از انجام عمل پیوند استخوان، ممکن است درد خفیف تا متوسط، کبودی و تورم را تجربه کنید. به‌غیراز اینکه پیوند عفونی شود یا به دلیل برخی دیگر از مسائل مرتبط با سلامتی یا مراقبت‌های بعد از جراحی، شکست بخورد، خبر خوب این است که همه رویدادهای دیگر را می‌توان به طور مؤثر، با داروهای مسکن، مدیریت کرد. در برخی موارد، دندانپزشک شما ممکن است برای اطمینان برای شما آنتی‌بیوتیک نیز تجویز کند.

چه زمانی به پیوند استخوان نیاز دارید؟

به هر کسی که با مشکل ازدست‌دادن حجم قابل‌توجهی از استخوان در فک خود (در یک یا چند ناحیه) مواجه است، معمولاً روش پیوند استخوان توصیه می‌شود. این امر به ویژه در صورتی صادق است که شما و دندانپزشکتان درمان‌های پیشرفته توان‌بخشی و یا ترمیمی دندان مانند ایمپلنت را در داخل دهان خود، برنامه ریزی کرده باشید.
این موارد ممکن است شامل شرایط بالینی رایج زیر باشد:

علل انجام پیوند استخوان | مطب ایمپلنت اصفهان

برداشتن دندان از فک

قرار دادن پیوند استخوان بلافاصله پس از کشیدن دندان از استخوان فک، به حفظ ساختار استخوانی سوکت کمک می‌کند.

انتخاب ایمپلنت دندان برای جایگزینی دندان ازدست‌رفته

اگر دندانی (برای مدتی) در یک مکان برنامه ریزی شده در فک که قرار است ایمپلنت دندانی را لنگر و پشتیبانی کند وجود نداشته باشد، احتمال زیادی وجود دارد که استخوان فک به اندازه قبل متراکم و حجیم نباشد.

در این مثال، پیوند استخوان می‌تواند به بازگرداندن مقداری از حجم استخوان ازدست‌رفته فک، کمک کند که به نوبه خود یک فرم استخوانی پایدار را فراهم می‌کند.

گرفتن پروتز

در اینجا می‌توانید همان سناریوی فوق را به تصویر بکشید؛ فقط این بار، هدف دستیابی به همان میزان غنی سازی و انبساط استخوانی است که در ناحیه بزرگتری از استخوان فک، پخش می‌شود؛ چیزی که تمام طول و عرض یک پروتز را پشتیبانی می‌کند.

رسیدگی به بیماری لثه یا پریودنتال در مراحل متوسط تا پیشرفته

عفونت طولانی مدت لثه یا بیماری لثه، می‌تواند باعث تخریب استخوان اطراف دندان شود؛ این در نهایت می‌تواند منجر به از بین رفتن استخوان پشتیبان اطراف دندان شود و باعث شود دندان‌ها در سوکت خود، لق شوند.

جراحی لثه

پیوندهای استخوانی که به طور ماهرانه در اطراف دندان‌های آسیب‌دیده قرار داده می‌شوند، ترمیم استخوان را تقویت کرده و تحرک کلی دندان را کاهش می‌دهند.

پیوند استخوان دندان، برای بازگرداندن ساختار استخوان فک آسیب دیده، در اثر بیماری پریودنتال، تروما یا نقایص مادرزادی، ضروری است.

آیا پیوند استخوان ضروری است؟

به طور کلی، هر زمان که یک رویداد کشیدن دندان یا برداشتن داوطلبانه آن از حفره دندان، انجام می‌شود، ازدست‌دادن سریع استخوان در آن ناحیه و اطراف آن، رخ می‌دهد. در این مثال، به کار بردن مواد پیوند استخوان دندان، برای حفظ ناحیه حفره دندان و عدم تحلیل بیشتر استخوان در آن ناحیه، به صورت موردی انجام می‌شود. با توجه به علائم بالینی خاص، دندانپزشک شما ممکن است برای ارزیابی سطح ازدست‌دادن استخوان در ناحیه حفره دندان، عکس‌برداری با اشعه ایکس دندان را تجویز کند.

اگر شواهدی از نوع خاصی از تحلیل استخوان در محل کشیدن دندان وجود داشته باشد، مانند ازدست‌دادن عمودی استخوان (VBE) در مرحله پیشرفته بیماری لثه، دندانپزشک ممکن است از پیوند استخوان برای حفظ حجم و سلامت استخوان استفاده کند تا از آن جلوگیری کند.

دکتر آرش گلستانه: در صورت عدم درمان، رویداد ازدست‌دادن عمودی استخوان (VBE) می‌تواند آسیب قابل‌توجهی به ساختارهای نگهدارنده مانند دندان‌ها، لثه‌ها و استخوان‌های فک وارد کند.

دکتر آرش گلستانه | متخصص ایمپلنت و جراحی فک در اصفهان ارائه دهنده ایمپلنت دیجیتال

آیا پیوند استخوان احتمال خشک شدن حفره بعد از کشیدن دندان را کاهش می‌دهد؟

پس از برداشتن دندان از حفره استخوانی آن، ممکن است فرصتی برای ایجاد شرایطی وجود داشته باشد که به آن حفره خشک دندان گفته می‌شود.

حفره خشک یک عارضه دندان دردناک است که گاهی بعد از کشیدن دندان اتفاق می‌افتد. حفره خشک زمانی اتفاق می‌افتد که لخته خون در محلی که دندان در آن کشیده شده تشکیل نشود، بیرون نیاید یا قبل از ایجاد لخته، حل شود.

با پرهیز از فعالیت‌هایی که لخته‌ها را از بین می‌برند، مانند سیگار کشیدن یا مصرف نوشیدنی‌های گازدار به دنبال روش استخراج، از خشکی حفره جلوگیری کنید. در صورت عدم درمان، خشکی حفره دندان، می‌تواند منجر به مشکلات جدی‌تری مانند عفونت یا تأخیر در بهبود محل کشیدن دندان شود.

به طور کلی، احتمال وقوع سناریوی خشکی حفره دندان، کمتر از ۵ درصد است؛ با این حال، در صورت تحلیل استخوان فک پایین به طور کلی و دندان عقل به طور خاص، به صورت تصاعدی افزایش می‌یابد.

اگر حفره خشک بعد از کشیدن دندان ظاهر شود، سناریوی حاصل معمولاً دردناک است؛ با این حال، لازم به ذکر است که هر حفره دندان دردناکی، منجر به سناریوی سوکت خشک نمی‌شود و داشتن چند روز درد و ناراحتی پس از کشیدن دندان، کاملاً طبیعی است.

دندانپزشکان از تکنیک‌های مختلفی برای بستن زخم‌های ناشی از کشیدن دندان، در گروه‌های خاصی از بیماران که ممکن است بیشتر مستعد ایجاد حفره خشک دندان باشند، استفاده می‌کنند؛ این تکنیک‌ها ممکن است شامل استفاده از بخیه‌های قابل حل، قرار دادن شاخه‌های پروتئین کلاژن اسفنجی و پیوند استخوان باشند.

به عبارت دقیق‌تر، حفره‌های خشک همچنان می‌توانند پس از دریافت پیوند استخوان اتفاق بیفتند؛ با این حال، احتمال این به طور قابل‌توجهی کمتر است.

چگونه برای پیوند استخوان دندان آماده شوم؟

برای آماده شدن برای پیوند استخوان، نیازی به انجام کارهای زیادی ندارید. در اینجا یک چک لیست سریع از کارهایی که باید قبل از عمل انجام دهید وجود دارد:

  • ۸ تا ۱۲ ساعت قبل از عمل، بسته به نوع بیهوشی که دریافت می‌کنید و بسته به نظر جراح پیوند استخوان، از خوردن یا آشامیدن خودداری کنید.
  • در مورد داروهایی که استفاده می‌کنید، به ویژه داروهای رقیق کننده خون که خطر عوارض خونریزی در حین جراحی را افزایش می‌دهد، با پزشک خود مشورت کنید.
  • ترتیبی دهید که بعد از آن به خانه برگردید، زیرا بعد از عمل، دچار کسالت خواهید شد.

آیا انواع مختلفی از پیوند استخوان وجود دارد؟

تویت ریج | انواع پیوند استخوان

بله. چهار نوع اصلی پیوند استخوان وجود دارد که عبارت‌اند از:

  • حفظ سوکت: این نوع پیوند استخوان بلافاصله پس از کشیدن دندان در حفره قرار می‌گیرد. فضای خالی دندان ازدست‌رفته را پر می‌کند و از فرورفتگی دو طرف سوکت جلوگیری می‌کند.
  • تقویت ریج: اگر دندان‌های شما برای مدتی ازدست‌رفته باشد، ممکن است استخوان فک نگهدارنده نازک‌تر از قبل شود. تقویت ریج، باعث افزایش عرض و حجم استخوان فک می‌شود؛ بنابراین می‌تواند پایه‌ای پایدار برای ایمپلنت‌ها یا سایر گزینه‌های ترمیمی ایجاد کند.
  • لیفت سینوس: سینوس‌های فک بالا، درست بالای دندان‌های عقب فک بالا قرار دارند. اگر دندان‌های پشت بالایی از بین رفته باشند، سینوس‌ها می‌توانند به سمت پایین بیفتند و به فضایی که ریشه دندان اشغال کرده بود، حمله کنند.
    در این سناریو، شما نباید ایمپلنت‌ها را قرار دهید، زیرا آنها به غشای سینوس نفوذ می‌کنند. برای رفع این مشکل، جراح دهان یا پریودنتیست، می‌تواند لیفت سینوس را انجام دهد. در این روش، دندانپزشک ایمپلنت، سینوس را به موقعیت مناسب خود برمی گرداند.
    سپس پیوند استخوان دندانی در زیر سینوس قرار می‌گیرد و پایه محکمی برای ایمپلنت‌های دندانی ایجاد می‌کند.
  • پیوند استخوان پریودنتال: عفونت ناشی از بیماری لثه، می‌تواند استخوانی را که از دندان‌ها حمایت می‌کند، فرسایش داده و باعث لق شدن دندان‌ها شود. پیوند استخوان پریودنتال، در اطراف دندان موجود قرار داده می‌شود تا تحرک را کاهش داده و حمایت بیشتری را فراهم کند.

عفونت ایمپلنت دندان چه علائمی دارد و چگونه درمان می شود؟

در بیشتر موارد، پیوند استخوان، باید قبل از قرار دادن ایمپلنت، به طور کامل بهبود یابد. از آنجا که هر فرد منحصر به فرد است، زمان بهبودی متفاوت است. در موارد نادر، دندانپزشک شما ممکن است بتواند پیوند استخوان و ایمپلنت دندان را هم‌زمان قرار دهد. اما این موضوع به صورت موردی تصمیم گیری می‌شود.

بهبودی و مراقبت‌های بعد از پیوند استخوان دندان چگونه است؟

پس از پیوند استخوان دندان، احتمالاً مطب دندانپزشکی را با گازهای بسته بندی شده در اطراف برش در دهان خود، ترک خواهید کرد.

باید دستورالعمل تعویض پانسمان در ۲۴ ساعت آینده و تجویز آنتی بیوتیک برای جلوگیری از عفونت به شما داده شود. همچنین ممکن است برای شما نسخه‌ای برای مسکن تجویز شود.
سایر نکات مراقبتی بعد از عمل عبارت‌اند از:

  • استفاده از کیسه‌های یخ، برای کمک به کاهش درد و تورم برای یک یا دو روز اول
  • خوردن غذاهای نرم و ملایم در چند روز اول
  • خوابیدن با سر کمی بالا، در یکی دو شب اول، برای جلوگیری از تجمع خون در محل برش

در طول دوره نقاهت اولیه، باید از موارد زیر اجتناب کنید:

  • مایعات داغ مانند قهوه یا سوپ
  • غذاهای سفت یا ترد، مانند آجیل
  • هر گونه فعالیت بدنی، مانند ورزش های تماسی که ممکن است برش را در معرض خطر قرار دهد

پس از یک هفته یا بیشتر، درد مبهم در فک شما، باید جای خود را به ناراحتی خفیف بدهد و احساس کنید که در حال بهبود است. فک شما باید بعد از چند هفته، شروع به طبیعی شدن کند، اما معمولاً چند ماه طول می‌کشد تا فک به اندازه کافی برای دریافت ایمپلنت، قوی شود.

برای بررسی روند بهبودی در این مدت برنامه ریزی کنید که به طور دوره‌ای به دندانپزشک خود مراجعه کنید؛ از جمله حداقل یک دور عکس‌برداری با اشعه ایکس.

مدت زمان بهبودی پیوند استخوان چقدر است؟

پس از کاشت پیوند استخوان دندان، انتظار کمی درد و تورم را داشته باشید. این کاملاً طبیعی است. اغلب علائم معمولاً در یک یا دو هفته از بین می‌روند؛ با این حال، بین ۴ تا ۶ ماه طول می‌کشد تا کاملاً بهبود یابید.

این مقیاس زمانی متغیر، پس از در نظر گرفتن چندین عامل اختصاص تعیین می‌شود (که برای همه متفاوت است؛ زیرا، همه ما منحصر به فرد هستیم.)

این عوامل عبارت‌اند از:

  • محل پیوند استخوان
  • اندازه نقص استخوان
  • وضعیت سلامت کلی بیمار
  • قابلیت‌های درمانی منحصر به فرد بدن شما

اگر روش پیوند استخوان من با شکست مواجه شود چه اتفاقی می‌افتد؟

میزان موفقیت برای پیوند استخوان کاملاً یکپارچه دندان، بسیار بالا است؛ با این حال، مانند هر روش دندانپزشکی، همیشه این احتمال وجود دارد که همه چیز طبق برنامه پیش نرود.

در اینجا چند علامت وجود دارد که باید مراقب آنها باشید تا بدانید که آیا پیوند استخوان دندان شما بدترین حالت را دارد یا خیر:

  • درد یا تورم در محل پیوند که پس از ۵ تا ۷ روز اول، بهبود نیافته یا شدت آن افزایش نمی‌یابد.
  • لثه‌ها از ناحیه پیوند استخوان، دور می‌شوند.
  • هیچ تغییر مثبت قابل‌توجهی در استخوان فک از نظر افزایش استخوان وجود ندارد.

در هر یک یا همه حالات فوق، باید با کلینیک دندانپزشکی خود تماس بگیرید.

هزینه پیوند استخوان دندان به طور متوسط چقدر است و بیماران چگونه می‌توانند در این روش صرفه جویی کنند؟

با توجه به هزینه‌های درمان ترکیبی که ممکن است فرد متحمل شود، اگر بیماری لثه بدون کنترل پیشرفت کند (همراه با کاهش توده و حجم استخوان)، پیوند استخوان در مقایسه با آن، می‌تواند ارزان‌تر باشد.

یک پیوند استخوان استاندارد (آلوژنیک یا مبتنی بر استخوان مصنوعی)، می‌تواند در محدوده ۲۵۰ تا ۱۲۰۰ دلار قرار گیرد.

دلیل این تنوع گسترده در قیمت‌ها، نیازهای متفاوت بیمار بوده و به موارد زیر بستگی دارد:

  • نوع پیوند استخوان مورد استفاده
  • مقدار ماده پیوند استخوان استفاده شده (بسته به اندازه نقص استخوان)
  • سطح دشواری دسترسی به محل پیوند استخوان
  • تعداد مکان‌هایی که برای دریافت پیوند استخوان برنامه ریزی شده است
  • سطح مهارت و تخصص دکتر دندانپزشکی که برای انجام عمل پیوند استخوان انتخاب شده است.
  • سطح بیهوشی انجام شده (بیهوشی موضعی یا بیهوشی عمومی)

اما چطور هزینه‌های پیوند استخوان برای کاشت ایمپلنت را کاهش دهیم؛ در ادامه با دکتر آرش گلستانه همراه باشید:

اگر به دنبال حذف مقداری از هزینه‌های پیوند استخوان دندان هستید، نکات زیر را بررسی کنید:

  • برای شروع، به جزئیات بیمه دندانپزشکی خود نگاه کنید که ممکن است بخش قابل‌توجهی از این روش را پوشش دهد.
  • معمولاً کلینیک‌های پیوند استخوان در مرکز شهر و کشور، به علت هزینه‌های جانبی بیشتر، دستمزد بیشتری نیز برای انجام جراحی پیوند استخوان دندان، دریافت می‌کنند. برای مثال، کلینیک پیوند استخوان تهران، ممکن است هزینه بیشتری از متخصص پیوند استخوان شهریار، دریافت کند.
  • به‌عنوان یک قاعده کلی، زمانی که صحبت از روش‌های پیشرفته دندانپزشکی مانند پیوند استخوان می‌شود، یک متخصص مانند جراح دهان معمولاً هزینه بیشتری از دندانپزشک عمومی می‌گیرد.

قیمت ایمپلنت دندان اصفهان (1403)

آیا جایگزینی برای پیوند استخوان دندان وجود دارد؟

بدون سطوح کافی از حجم استخوان در محل موردنظر، قرار دادن ایمپلنت دندان مستقل (هر پروتز دندانی) امکان پذیر نیست. هر ایمپلنت دندانی، برای ماندگاری بالا، نیاز به حمایت خوب و سالم (اطراف) لثه و بافت استخوانی دارد.

بهترین جایگزین برای روش‌های پیوند استخوان وجود ندارد. این بیشتر در مورد این است که دندانپزشک چگونه می‌تواند مشکل حجم استخوان را با توجه به سابقه دندانی بیمار، حل کند.

در اینجا چند جایگزین برای پیوند استخوان وجود دارد که دندانپزشکان پس از ارزیابی دقیق دهان و لثه شما توصیه می‌کنند:

پروتز تمام قوس یا تمام دهان

این روش، برای ترمیم قوس دندانی، متکی بر چندین ایمپلنت دندانی است که به صورت استراتژیک در استخوان فک، در مناطقی با استخوان کافی، قرار می‌گیرند.

قرارگیری متعادل این ایمپلنت‌ها در قوس دندانی، به آن‌ها اجازه می‌دهد تا با هم برای حمایت از پروتز تمام قوس و بدون استفاده از پیوند استخوان، کار کنند.

دکتر آرش گلستانه: پروتزهای تمام قوس یا تمام دهان، به گونه‌ای طراحی شده‌اند که کاملاً در دهان هر بیمار قرار می‌گیرند و ظاهری و عملکرد عالی، در مقایسه با پروتزهای مصنوعی یا بریج‌های سنتی، ارائه می‌دهند.

دکتر آرش گلستانه | متخصص جراحی دهان، فک و صورت اصفهان

ایمپلنت دندان بهتر است یا پروتز دندان؟

ایمپلنت زیگوماتیک یا استخوان گونه

همان‌طور که از نام آن پیداست، این نوع پروتز با استفاده از ۲ اتصال فلزی که از پروتزهای دندانی قوس کامل در فک بالا پشتیبانی می‌کند، به استخوان گونه در دو طرف متصل می‌شود.

ایمپلنت‌های زیگوماتیک معمولاً برای بیمارانی هستند که به دلیل نقص‌های بزرگ استخوانی و یا بیماری ژنرالیزه لثه در مرحله پیشرفته، دچار تحلیل لثه و استخوان می‌شوند.

ایمپلنت‌های زیگوماتیک، معمولاً از یک پایه تیتانیومی تشکیل شده‌اند که در استخوان فک قرار می‌گیرد و یک اباتمنت برای محکم کردن پروتز دندانی به آن، متصل می‌شود.

ایمپلنت دندان All-on-4

این درمان جایگزینی برای پیوند استخوان است که از قرار دادن استراتژیک و اختصاصی ۴ ایمپلنت دندان در فک جلویی، برای حمایت از یک پل دندانی ثابت استفاده می‌کند. در تمام این موارد، شانس موفقیت درازمدت، ممکن است بیشتر از توسل به پیوند استخوان باشد؛ زیرا این تکنیک‌ها از استخوان طبیعی موجود در دهان و استخوان گونه، استفاده می‌کنند. ایمپلنت‌های All-on-4  به دلیل درصد موفقیت بالایشان، برای کسانی که به دنبال جایگزینی مطمئن برای دندان‌های ازدست‌رفته هستند، محبوب شده است.

بهترین روش کاشت ایمپلنت

سخن پایانی

دکتر آرش گلستانه، متخصص ایمپلنت در اصفهان

هنوز در مورد انتخاب روش پیوند استخوان دندان کمی سردرگم هستید؟ ما متوجه شدیم که ممکن است هنوز سؤالات بیشتری داشته باشید.

در صورت وجود هر گونه سؤال، همکاران ما در مرکز ایمپلنت دندان دکتر آرش گلستانه در اصفهان، در خدمت شما هستند.

نوشتهٔ پیشین
حفظ دندان بهتر است یا ایمپلنت؟ بررسی مزایا و معایب
نوشتهٔ بعدی
جراحی زنانه سازی صورت | راهنمای کامل FFS

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/drgolestaneh/public_html/wp-includes/functions.php on line 5464

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/drgolestaneh/public_html/wp-includes/functions.php on line 5464