دیابت و ایمپلنت دندان

بدون دیدگاه
مقالات

با افزایش تقاضا برای ایمپلنت دندان در بیماران دیابتی، درک این بیماری و تأثیر آن بر ایمپلنت دندان ضروری می‌شود. باتوجه‌به ارتباط بین ایمپلنت دندان و دیابت، این مقاله از مرکز ایمپلنت دکتر آرش گلستانه در اصفهان، به این موضوع می‌پردازد که ایمپلنت‌های دندانی تا چه حد برای بیماران دیابتی ایمن هستند.

تماس با ما

آیا تابه‌حال به دلیل ابتلا به دیابت، از کاشت ایمپلنت دندان خودداری کرده‌اید؟ دیگر هرگز این کار را نخواهید کرد؛ زیرا، ایمپلنت دندان، برای افراد مبتلا به دیابت، مشکلی ایجاد نمی‌کند. بااین‌حال، چند نکته وجود دارد که یک بیمار دیابتی باید از آنها آگاه باشد. اول و مهم‌تر از همه، افراد مبتلا به دیابت، برای دستیابی به یک درمان موفق، به مراقبت‌های قبل و بعد از ایمپلنت نیاز دارند. این برای جلوگیری و به‌حداقل‌رساندن مشکلات، بسیار مهم است.

طبق مطالعات اخیر، ایمپلنت‌های دندانی برای بیمارانی که دیابت تحت کنترل دارند، بی‌خطر است. به‌عبارت‌دیگر، تا زمانی که سلامت عمومی شما مطابق با الزامات سلامت عمومی و قبل از انجام عمل باشد، کاشت ایمپلنت دندان مناسب است. دیابت کنترل نشده، یک عامل خطر احتمالی برای شکست ایمپلنت‌های دندانی در نظر گرفته می‌شود. برای موفقیت ایمپلنت دندان، باید ارتفاع و عرض مناسبی از استخوان فک وجود داشته باشد. متأسفانه در دیابت کنترل نشده، سطح قند خون تغییر می‌کند که

  • شکل‌گیری استخوان را تغییر داده یا ازدست‌دادن استخوان را افزایش می‌دهد،
  • باعث تأخیر در بهبود زخم بعد از جراحی می‌شود،
  • احتمال ابتلا به عفونت در اطراف ایمپلنت دندان را نیز افزایش می‌دهد.

ایمپلنت‌های دندانی یکی از بهترین گزینه‌های جایگزینی دندان هستند که میزان بقای ۱۰ساله آن، 94.6 درصد است.  اما عوامل متعددی بر بقای ایمپلنت‌ها تأثیر می‌گذارد؛ یکی از این موارد دیابت شیرین است. بیش از 422 میلیون نفر در جهان به دیابت مبتلا هستند. این افراد با تأخیر در بهبودی، عفونت لثه و ازدست‌دادن دندان مواجه می‌شوند.

دکتر آرش گلستانه | متخصص ایمپلنت و جراحی فک در اصفهان ارائه دهنده ایمپلنت دیجیتال

من دیابتی هستم، آیا می‌توانم ایمپلنت دندان بگیرم؟

دورانی که ایمپلنت‌های دندانی به افراد سالم محدود می‌شد، گذشته است. با پیشرفت در تحقیقات دندانپزشکی، ایمپلنت‌های دندانی برای دیابت به‌خوبی کنترل شده، ایمن در نظر گرفته می‌شوند. تحقیقات نشان می‌دهد که بقای ایمپلنت دندان در افراد دیابتی، به‌خوبی افراد سالم است.

توجه: همیشه بهتر است سطح توصیه شده HbA1c کمتر از ۷ باشد تا خطر عوارض کاهش یابد.

دندانپزشک، همچنین اقدامات متعددی را برای به حداکثر رساندن موفقیت و کاهش شکست‌های پس از درمان توصیه می‌کند.

آیا ایمپلنت دندان بهتر از حفظ دندان است؟

عوامل ضروری بیماران دیابتی قبل از ایمپلنت دندان

با پزشک و دندانپزشک خود همراهی کرده و قبل، حین و بعد از عمل، کنترل معقول قند خون (زیر 7 درصد) را حفظ کنید. رعایت دقیق بهداشت دهان و دندان نیز حیاتی است. اغلب مسواک بزنید، نخ دندان بکشید و دهان خود را تمیز نگه دارید. این امر، خطر ابتلا به بیماری لثه (پریودنتیت) را کاهش می‌دهد که یک عفونت شدید است که می‌تواند موفقیت ایمپلنت را تهدید کند. ترک سیگار ضروری است. روند بهبودی را کند می‌کند و خطر شکست ایمپلنت دندان را افزایش می‌دهد. این به‌ویژه برای کسانی که دیابت دارند، صادق است.

عوارض خطرناک مصرف سیگار برای کاشت ایمپلنت

در مورد تمام داروهای خود، به جراح دندان بگویید. برخی ممکن است روند بهبودی پس از ایمپلنت دندان را کند کنند. در نهایت یک جراح دندانپزشک ماهر را انتخاب کنید. آنها در کاشت ایمپلنت برای بیماران مبتلا به دیابت، تخصص دارند. آنها یک برنامه شخصی درمان ایمپلنت، برای شما خواهند ساخت.

چرا دندان ازدست‌رفته را جایگزین کنیم؟

آیا دیابت شما تحت کنترل است؟

درحالی‌که بررسی سیستماتیک مطالعات متعدد، نشان داد که بیماران مبتلا به دیابت کنترل‌شده، خطر عوارض یا شکست ایمپلنت بیشتری نسبت به همتایان غیردیابتی خود ندارند، همچنین نشان می‌دهد که بیماران مبتلا به دیابت کنترل‌شده، نرخ بالاتری از عفونت بعد از عمل و شکست ایمپلنت دارند.

ایمپلنت‌های دندانی، در استخوان فک جاسازی می‌شوند. آنها برای ادغام فک با ایمپلنت، به فرایندهای درمانی طبیعی بدن متکی هستند (اسئواینتگراسیون). سپس، لثه‌ها نیز باید خوب شوند. این ادغام کامل با فک و بهبودی لثه‌ها، همان چیزی است که ایمپلنت‌های دندانی را بسیار شبیه دندان‌های واقعی می‌کند و راه‌حلی بسیار دائمی‌تر از بریج‌ها یا پروتزهای معمولی است.

تفاوت های ایمپلنت دندان با بریج دندان

ازآنجایی‌که روند بهبودی برای مبتلایان به دیابت می‌تواند کندتر باشد، بیماران مبتلا به دیابت کنترل نشده، زمان بهبودی دشوارتری دارند؛ بنابراین، جراح دهان شما ممکن است از شما بخواهد که قبل از درمان ایمپلنت دندان، با متخصص داخلی خود، برای کنترل دیابت همکاری کنید. هنگامی که آن قطعات پازل در جای خود قرار گرفتند، شما آماده شروع درمان ایمپلنت دندان خواهید بود.

عوارض دیابت برای ایمپلنت‌های دندانی

دکتر آرش گلستانه: سطوح بالای قند خون، می‌تواند عملکردهای مختلف بدن را مختل کند و اگر به‌درستی مدیریت نشود، به طور بالقوه منجر به عوارضی در طول درمان ایمپلنت دندان می‌شود.دکتر آرش گلستانه | متخصص ایمپلنت دیابت

در اینجا آمده است که چگونه دیابت کنترل نشده، می‌تواند مراحل مختلف فرایند کاشت دندان را تحت‌تأثیر قرار دهد:

تأخیر در بهبودی

بیماران دیابتی با قند خون کنترل نشده، بهبود آهسته‌تر زخم را تجربه می‌کنند؛ از جمله در محل کاشت ایمپلنت. این را می‌توان به چندین عامل نسبت داد:

  • تأمین خون به خطر افتاده: قند خون بالا به رگ‌های خونی آسیب می‌رساند و مانع از جریان خون و رساندن اکسیژن و مواد مغذی موردنیاز، برای بهبودی می‌شود.
  • ضعیف‌شدن سیستم ایمنی: دیابتی که تحت کنترل نیست، سیستم ایمنی را مختل می‌کند و آسیب‌پذیری بدن را در برابر عفونت‌ها افزایش می‌دهد که ممکن است باعث تأخیر در بهبودی شود.
  • کاهش تولید کلاژن: کلاژن، یک پروتئین حیاتی برای ترمیم بافت است. قند خون بالا می‌تواند تولید کلاژن را مختل کرده و روند بهبود را بیشتر کند.

عدم وجود استئواینتگراسیون

استئواینتگراسیون، فرایند مهمی است که در آن ایمپلنت با استخوان فک برای پایداری ترکیب می‌شود. در افراد دیابتی، این روند ممکن است به دلایل زیر مختل شود:

  • تغییر عملکرد سلول‌های استخوانی: افزایش سطح قند خون، می‌تواند بر فعالیت استئوبلاست تأثیر بگذارد که ممکن است روند رشد استخوان اطراف ایمپلنت را مختل کند.
  • کاهش جریان خون: همان‌طور که قبلاً ذکر شد، جریان خون به خطر افتاده، می‌تواند استخوان را از مواد مغذی ضروری موردنیاز برای ادغام استخوانی، محروم کند.
  • افزایش التهاب: دیابت کنترل نشده، می‌تواند منجر به التهاب مزمن و مانع از ترمیم و ادغام استخوان شود.

ایمپلنت‌های ساب پریوستئال، ایمپلنت بدون نیاز  پیوند استخوان

خطر بالاتر عفونت

افراد دیابتی با قند خون کنترل نشده، بیشتر مستعد ابتلا به عفونت‌های اطراف ایمپلنت هستند؛ زیرا:

  • سیستم ایمنی ضعیف: سیستم ایمنی افراد دیابتی ضعیف‌تر است.
  • بهبود ضعیف زخم: تأخیر در بهبودی، محیطی مناسب برای رشد باکتری‌ها و عفونت ایجاد می‌کند.
  • قند خون بالا: سطوح بالای قند خون، مواد مغذی را برای رشد باکتری‌ها فراهم می‌کند و خطر عفونت را افزایش می‌دهد.

به یاد داشته باشید، زمانی که دیابتی‌ها قبل و بعد از ایمپلنت درمانی، قند خون خود را به‌خوبی کنترل کنند، این خطرات به میزان قابل‌توجهی کاهش می‌یابد. همکاری نزدیک با پزشک و دندانپزشک، به شما کمک می‌کند تا اثربخشی روش ایمپلنت دندانی خود را بهینه کنید و لبخندی سالم و جذاب به دست آورید.

دیابت نوع 1 در مقابل دیابت نوع 2

دیابت نوع 1 در مقابل دیابت نوع 2 | دکتر آرش گلستانه

در مورد ایمپلنت‌های دندانی، نگرانی‌های بهداشتی مرتبط با دیابت نوع 1، کمی بیشتر از موارد مرتبط با دیابت نوع 2 بوده و مدیریت دیابت نوع 1، چالش برانگیزتر از نوع 2 است؛ البته این مورد، امکان کاشت دندان برای افراد مبتلا به دیابت نوع 1 را رد نمی‌کند. همان‌طور که قبلاً گفته شد، اگر اقدامات احتیاطی قبل از عمل را انجام دهید، انجام ایمپلنت، امکان پذیر خواهد بود.

اطلاعات پزشکی و دندانپزشکی شما، ابتدا توسط جراح دهان بررسی می‌شود. سلامت کلی شما نیز ارزیابی خواهد شد. این به دندانپزشک در تعیین جنبه‌های ضروری مانند سابقه عفونت و برنامه منظم بهبودی بدن شما، کمک می‌کند. در یک فرد مبتلا به دیابت، فرایند ترمیم ممکن است طولانی‌تر شود. دیابت درمان نشده، مشکل را تشدید می‌کند. به همین دلیل است که قبل از قراردادن ایمپلنت در دهان، دندانپزشک باید سابقه دیابت شما را در نظر بگیرد.

شما همچنین باید اقدامات لازم را برای مدیریت دیابت خود انجام دهید. جراح دهان شما باید بتواند یک استراتژی برای شما طراحی کند تا اطمینان حاصل شود که ایمپلنت‌های دندانی شما موفق هستند.

اهمیت ایمپلنت دندان در بیماران دیابتی

ایمپلنت‌های دندانی نقش مهمی در رسیدگی به مشکلات دندانی ناشی از دیابت داشته و مزایای منحصربه‌فردی در افزایش سلامت دهان و دندان دارند.
مزایای ایمپلنت دندان

1. حفظ ساختار استخوان

گاهی اوقات، دیابت می‌تواند منجر به کاهش تراکم استخوان شود و بر استخوان فک تأثیر بگذارد. ایمپلنت‌های دندانی، به‌عنوان ریشه دندان‌مصنوعی عمل می‌کنند؛ استخوان فک را تحریک می‌کنند و از خراب‌شدن آن جلوگیری می‌کنند. این به حفظ ساختار استخوان کمک می‌کند که برای سلامت کلی دهان بسیار مهم است.

2.لنگر ثابت برای پروتز

ایمپلنت‌های دندانی، پایه‌ای پایدار برای دندان‌های مصنوعی فراهم می‌کنند و راه‌حلی مطمئن و بادوام را تضمین می‌کنند. این ثبات، به‌ویژه درصورتی‌که با دیابت سروکار داشته و نیاز به جایگزینی دندان‌های ازدست‌رفته دارید، مفید است؛ زیرا، خطر عوارض مرتبط با ازدست‌دادن دندان را به حداقل می‌رساند.
ایمپلنت بهتر است یا دندان‌مصنوعی

3.کاهش خطر مشکلات لثه

ایمپلنت‌های دندانی، به طور یکپارچه با لثه ادغام می‌شوند و احتمال عوارض مربوط به لثه را که افراد دیابتی مستعد آن هستند، کاهش می‌دهد. برخلاف پروتزهای سنتی، ایمپلنت‌ها لثه‌ها را تحریک نمی‌کنند و سلامت دهان و دندان را بهبود می‌بخشند.

ایمپلنت دندان بهتر است یا پروتز دندان؟

4.بهبود عملکرد جویدن

دیابت می‌تواند بر عملکرد دهان از جمله جویدن، تأثیر بگذارد. ایمپلنت‌های دندانی، قابلیت‌های طبیعی جویدن و گازگرفتن را بازیابی می‌کنند و به افراد این امکان را می‌دهند که از رژیم غذایی متنوع و مغذی لذت ببرند؛ بدون اینکه سلامت دهان و دندان خود را به خطر بیندازند.

ایمپلنت‌های دندانی به شما در حفظ یک رژیم غذایی مناسب برای دیابت، کمک می‌کنند

بسیاری از رژیم‌های غذایی سالم برای افراد دیابتی، بر مصرف غذاهای تازه و کامل تأکید دارند که نیاز به جویدن و گازگرفتن مؤثر دارد. ایمپلنت‌های دندانی، بیماران را قادر می‌سازد از این غذاها لذت ببرند و سلامت کلی آنها را ارتقا می‌دهند.

برخلاف ایمپلنت‌های دندانی، پروتزها اغلب دچار لغزش و حرکت در داخل دهان می‌شوند که منجر به زخم‌های دندان‌مصنوعی و حساسیت لثه می‌شود. این بی‌ثباتی، گازگرفتن و جویدن برخی غذاها به‌ویژه غذاهای تازه و کامل را برای افراد، چالش‌برانگیز می‌کند. در نتیجه، بیماران ممکن است غذاهای فراوری شده و پر کربوهیدرات مصرف کنند که مانع از توانایی آنها در مدیریت مؤثر سطح قند خون می‌شود.

در زمینه دیابت، ایمپلنت‌های دندانی به‌عنوان یک راه‌حل مفید ظاهر می‌شوند و ثبات و عملکردی را ارائه می‌دهند که از یک رژیم غذایی غنی از غذاهای تازه و کامل پشتیبانی می‌کند. این امر تجربه کلی غذاخوردن را افزایش می‌دهد و به کنترل بهتر قند خون برای افرادی که دیابت را مدیریت می‌کنند، کمک می‌کند.

رژیم غذایی مناسب ایمپلنت دندان

نکات قبل و بعد از جراحی ایمپلنت دندان

قبل و بعد از جراحی ایمپلنت دندان، باید قند خون خود را به‌خوبی کنترل کنید؛ این برای سلامتی و بهبود مناسب زخم، بسیار مهم است. توصیه‌های پزشک خود را در مورد رژیم غذایی، ورزش و دارو دنبال کرده و پس از جراحی، دستورالعمل‌های دندانپزشک خود، از جمله پایبندی به دارو را رعایت کنید. بهداشت دهان و دندان را به‌آرامی رعایت کرده و از فعالیت‌هایی که روند بهبودی را مختل می‌کند، خودداری کنید. هر گونه نگرانی را با جراح دندانپزشک خود در میان بگذارید.
ایمپلنت بدون جراحی چیست؟

روش‌های مختلف کاشت دندان، برای افراد مبتلا به دیابت چیست؟

روش‌های مختلف کاشت دندان، برای افراد مبتلا به دیابت چیست؟ | دکتر آرش گلستانه

ایمپلنت all-on-4 برای دیابت

این نوع ایمپلنت، به جایگزینی کل دندان‌های ازدست‌رفته در قوس بالا یا پایین کمک می‌کند. در این روش کاشت دندان که از نوآوری‌های ایمپلنت دندانی محسوب می‌گردد، چهار ایمپلنت به جایگزینی 14 دندان در هر فک کمک می‌کند.

ایمپلنت all-on-4 معمولاً در افراد دیابتی توصیه می‌شود؛ زیرا، با کمترین ضربه، چندین دندان را جایگزین می‌کند.

تعویض تک دندان

این روش، جایگزین یک‌دندان ازدست‌رفته یا چندین دندان موجود در محل‌های مختلف می‌شود. ایمپلنت‌های تک دندانی، ظاهری طبیعی دارند و مانند دندان طبیعی شما عمل می‌کنند. آنها همچنین ساختار استخوان فک شما را حفظ می‌کنند.

پل با پشتیبانی از ایمپلنت

این روش در هنگام جایگزینی چندین دندان ازدست‌رفته در مجاورت یکدیگر، مفید است. در صورت ازدست‌دادن سه دندان مجاور، دندانپزشک شما ایمپلنت را در هر انتهای ناحیه بی‌دندانی قرار می‌دهد. بعداً یک پل سه تاجی متصل می‌شود که توسط دو ایمپلنت، پشتیبانی می‌شود.

پیداکردن یک دندانپزشک واجد شرایط

اگر دیابت نوع 1 یا 2 دارید و به کاشت ایمپلنت دندان فکر می‌کنید، انتخاب جراح دندانپزشک مناسب حیاتی است. به دنبال یک متخصص ایمپلنت با تجربه باشید. آنها منحصربه‌فرد بودن شرایط شما را درک می‌کنند. انجمن‌های دندانپزشکی را برای متخصصان واجد شرایط، بررسی کنید. در مورد تجربه آنها در مورد موارد مشابه بپرسید. قبل از تصمیم‌گیری، برای مشاوره شخصی، با پزشک خود مشورت کنید.

آیا ایمپلنت دندان برای دیابتی‌ها کاملاً بی‌خطر است؟

آیا ایمپلنت دندان برای دیابتی‌ها کاملاً بی‌خطر است؟ | دکتر آرش گلستانه، متخصص ایمپلنت اصفهان

به‌طورکلی، ایمپلنت دندان برای افراد مبتلا به دیابت، یک گزینه مطمئن و قابل‌دوام است. بااین‌حال، دیابت کنترل نشده، می‌تواند خطر شکست ایمپلنت را افزایش دهد. این به دلیل بهبودی دیرتر و حساسیت به عفونت است؛ بنابراین افراد مبتلا به بیماری قند برای کاشت ایمپلنت دندان، باید با دندانپزشک و پزشک خود صحبت کنند.
مدت ماندگاری ایمپلنت دندان

چه کسی برای ایمپلنت دندان مناسب نیست؟

افرادی که ممکن است برای ایمپلنت دندان مناسب نباشند عبارت‌اند از:

  • بیماران تحت پرتودرمانی در ناحیه سروگردن: این موارد، می‌تواند در درمان ایمپلنت، اختلال ایجاد کند.
  • سیگاری‌های شدید: زیرا سیگارکشیدن می‌تواند مانع از بهبودی شود و خطر شکست ایمپلنت را افزایش دهد.
  • برخی از افراد بیماری‌های روانپزشکی: آنها ممکن است اجازه مراقبت یا پیگیری مناسب از دهان را ندهند.

شرایط لازم برای کاشت ایمپلنت

آیا دیابتی‌ها می‌توانند دندانپزشکی کنند؟

بله افراد مبتلا به دیابت می‌توانند کار دندانپزشکی انجام دهند. این شامل مراقبت‌های معمول دندان و روش‌های پیچیده‌تر مانند ایمپلنت یا کشیدن دندان می‌شود. بیماران دیابتی، باید دندان‌های خود را سالم نگه دارند. خطر ابتلا به بیماری لثه و سایر مشکلات دهان و دندان در آنها بیشتر است. بااین‌حال، آنها باید سطح قند خون خود را ردیابی و کنترل کنند. نوسانات می‌تواند بر بهبود و خطر عفونت، تأثیر بگذارد.

آیا شکر روی ایمپلنت دندان تأثیر می‌گذارد؟

شکر به ایمپلنت دندان آسیبی نمی‌رساند؛ بااین‌حال، خوردن قند زیاد می‌تواند اثرات غیرمستقیم داشته باشد. مصرف بیش از حد قند می‌تواند خطر ابتلا به بیماری لثه را افزایش دهد. همچنین خطر پوسیدگی دندان را افزایش می‌دهد. این پوسیدگی، می‌تواند به لثه و استخوانی که از ایمپلنت حمایت می‌کند، آسیب برساند. برای حفظ سلامت ایمپلنت‌های دندانی و دندان‌های طبیعی برای مدت طولانی، یک رژیم غذایی متعادل داشته باشید.

مطب دندانپزشکی دکتر آرش گلستانه: انتخابی ایده‌آل برای ایمپلنت‌ دندان بیماران دیابتی

تیم جراحی دهان در دکتر آرش گلستانه انواع روش‌های ایمپلنت دندانی مناسب برای افراد دارای قند را انجام می‌دهند؛ از جمله ویژگی‌های برتر این مطب، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

تیم بسیار آموزش‌دیده که از آخرین فناوری برای بهترین نتایج استفاده می‌کند

تیم بالینی بسیار آموزش‌دیده و باتجربه، در اصفهان، یک رویکرد شخصی و جامع برای جراحی ایمپلنت دندان ارائه می‌دهد که برای بیماران دیابتی که به دنبال راه‌حل ایمن و مؤثر هستند، ضروری است. امکانات و فناوری پیشرفته آنها، بالاترین سطح ایمنی، راحتی و کارایی را برای ایمپلنت افراد دیابتی، تضمین می‌کند.

تکنولوژی پیشرفته‌ای که توسط مطب دندانپزشکی دکتر گلستانه در اصفهان استفاده می‌شود، دقت و کارایی بالایی را ارائه می‌دهد و خطر عوارض حین و بعد از جراحی را کاهش می‌دهد.

تیم بالینی باتجربه که یک رویکرد شخصی را اتخاذ می‌کند

تیم دندانپزشکی دکتر گلستانه در اصفهان، تجربه خوبی در کار با بیماران دیابتی داشته و آنها چالش‌های منحصربه‌فرد جراحی ایمپلنت دندان را درک می‌کنند. آنها از نزدیک با هر بیمار همکاری می‌کنند تا یک برنامه درمانی شخصی ایجاد کنند که نیازهای سلامت فردی آنها را در نظر می‌گیرد و بهترین نتایج ممکن را تضمین می‌کند.

متخصص ایمپلنت در اصفهان

گزینه‌های آرام‌بخش برای تجربه بهتر ایمپلنت دندان بیماران مبتلا به دیابت

دکتر آرش گلستانه و همکاران او، می‌دانند که جراحی دندان می‌تواند ترسناک بوده و برای ایجاد یک فضای آرام‌بخش برای بیماران تلاش می‌کنند.

دندانپزشکی آرام بخش تحت بیهوشی در اصفهان

یادداشتی از مطب دکتر آرش گلستانه

دکتر آرش گلستانه | متخصص جراحی دهان، فک و صورت اصفهان

حتی اگر دیابت میزان موفقیت درمان‌های ایمپلنت دندان را کاهش می‌دهد، دکتر آرش گلستانه و همکاران او، تمام تلاش خود را با راه‌حل‌های مناسب، قبل از ایمپلنت، برای موفقیت ایمپلنت دندان انجام می‌دهند. ایمپلنت‌های دندانی، چیزی بیش از یک درمان برای ازدست‌دادن دندان، ارائه می‌کنند. آنها یک راه‌حل جامع، متناسب با نیازهای منحصربه‌فرد افرادی که دیابت دارند، ارائه می‌دهند.
دلایل ازدست‌دادن دندان

با برنامه‌ریزی مشاوره امروز با ما، اولین قدم را به سمت سلامتی و شادابی خود بردارید. آنگاه متوجه خواهید شد که چگونه ایمپلنت‌های دندانی، می‌توانند زندگی شما را متحول کنند.

نوشتهٔ پیشین
سیگار کشیدن و ایمپلنت دندان | عوارض خطرناک
نوشتهٔ بعدی
روش انقلابی ایمپلنت دندان All on 4

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست