سیگار کشیدن و ایمپلنت دندان | عوارض خطرناک

بدون دیدگاه
مقالات
سیگار کشیدن و ایمپلنت دندان | عوارض خطرناک | دکتر آرش گلستانه

ایمپلنت‌های دندانی که برای ماندگاری مادام العمر طراحی شده‌اند، نرخ موفقیت طولانی‌مدت بیش از 95 درصد دارند.
اما بقای طولانی‌مدت آنها مستلزم یک محیط سالم مداوم برای بافت لثه و استخوان فک اطراف ایمپلنت است. اگرچه میزان شکست ایمپلنت‌ها پایین است؛ اما، بیش از نیمی از شکست‌های ایمپلنت، در افراد سیگاری رخ می‌دهد. سیگارکشیدن ممکن است شما را از کاشت ایمپلنت دندان محروم نکند، اما می‌تواند بر نتایج کوتاه‌مدت و بلندمدت تأثیر بگذارد. در این مقاله از سایت دکتر آرش گلستانه در اصفهان، اثرات بد سیگار برای ایمپلنت را نام‌برده و روش‌هایی برای درمان آن را با شما، به اشتراک می‌گذاریم.

تماس با ما

آیا در صورت مصرف سیگار می‌توانم ایمپلنت دندان انجام دهم؟

درحالی‌که افراد سیگاری می‌توانند ایمپلنت دندان داشته باشند، احتمال بیشتری دارد که عوارضی را تجربه کنند، احتمال افتادن ایمپلنت‌های دندانی بیشتر است و ممکن است نیاز به درمان اضافی قبل از کاشت ایمپلنت دندان وجود داشته باشد. برای اینکه ایمپلنت‌های دندانی شما، بهترین شانس را برای باقی‌ماندن داشته باشند، دندانپزشکان توصیه می‌کنند که قبل از درمان، سیگار را ترک کنید.

چرا سیگار روی ایمپلنت تأثیر می‌گذارد؟

سیگارکشیدن روی ایمپلنت‌های دندانی تأثیر می‌گذارد، زیرا نیکوتین و محصولات جانبی آن، رگ‌های خونی دهان شما را باریک می‌کند. رگ‌های خونی منقبض، این اثرات را دارند:

  • کاهش جریان خون به بافت دهان
  • مانع رساندن اکسیژن و مواد مغذی به سلول‌های بافتی می‌شود
  • روند بهبودی را کند کنید

استخوان فک شما، پایه‌ای برای ایمپلنت‌های دندانی شما خواهد شد. بااین‌حال، سیگارکشیدن می‌تواند فونداسیون را ضعیف کند و استخوان فک شما در فرایندی به نام osseointegration، با ایمپلنت‌ها ترکیب نمی‌شود. عوارض ناشی از آن بر نتیجه تأثیر درمان شما می‌گذارد.

نکات طلایی مراقبت‌های بعد از جراحی فک

دکتر آرش گلستانه: افراد سیگاری در طولانی‌مدت ممکن است از سرطان‌های دهان، پریودنتیت (ازبین‌رفتن استخوان فک)، تأخیر در بهبودی پس از کشیدن دندان و تغییر رنگ دندان رنج ببرند.

دکتر آرش گلستانه

سیگار چه تأثیری بر ایمپلنت دندانی دارد؟

سیگارکشیدن روی ایمپلنت‌های دندانی با تضعیف سلامت لثه و استخوان شما تأثیر می‌گذارد. هفت راه را در نظر بگیرید که سیگارکشیدن بر سلامت دهان شما تأثیر می‌گذارد.

ایمپلنت اقساطی در اصفهان

1.عملکرد غدد بزاقی را مختل می‌کند

سیگار به غدد بزاقی شما آسیب می‌رساند و بر سرعت جریان بزاقی شما تأثیر می‌گذارد و باکتری‌های عامل بیماری در دهان خشک رشد می‌کنند. باتوجه‌به مجله تحقیقات دندانپزشکی، کلینیک‌های دندانپزشکی، چشم‌انداز دندانپزشکی، شرایط دهانی که در افراد سیگاری به طور قابل‌توجهی بالاتر است و می‌تواند بر سلامت ایمپلنت دندان تأثیر بگذارد عبارت‌اند از:

  • التهاب لثه
  • لق شدن دندان‌ها

دوام ایمپلنت دندان

2.علائم بعد از عمل را افزایش می‌دهد

شماره نوامبر 2020 مجله دندانپزشکی عربستان، نتایج یک مطالعه را در مورد اثرات سیگار بر عوارض بعد از عمل جراحی جزئی دهان منتشر کرد. یافته‌ها نشان می‌دهد که در طول هفته پس از جراحی دهان، علائم و نشانه‌های خاص در بین افراد سیگاری بیشتر بود، از جمله:
ایمپلنت بدون جراحی

درد و تورم ایمپلنت

3.عفونت بعد از ایمپلنت

آکادمی Osseointegration تأیید می‌کند که سیگارکشیدن پس از جراحی ایمپلنت دندان می‌تواند “به تأخیرانداختن بهبود و افزایش احتمال عفونت، منجر به شکست زودهنگام ایمپلنت شود.” سیگار خطر ابتلا به عفونت را افزایش می‌دهد؛ زیرا نیکوتین رگ‌های خونی دهان شما را باریک می‌کند و جریان خون را کاهش می‌دهد. کمبود جریان خون بر سیستم ایمنی بدن شما تأثیر می‌گذارد و مانع از مبارزه گلبول‌های سفید با باکتری‌ها و عفونت می‌شود.

عوارض سیگار برای ایمپلنت دندان | دکتر آرش گلستانه

4.بیماری طولانی‌مدت لثه را ترویج می‌کند

ازآنجایی‌که نیکوتین و محصولات جانبی آن عملکرد سالم سلول‌های بافت لثه را مختل می‌کنند، لثه‌های شما می‌توانند از ایمپلنت‌های دندانی و استخوانتان شل شوند. نتایج حاصل از بافت ناسالم لثه می‌تواند قراردادن ایمپلنت‌های دندانی یا حفظ آن‌ها پس از جراحی ایمپلنت را چالش‌برانگیز کند. سیگارکشیدن قبل یا بعد از دریافت ایمپلنت دندان دارای اثرات زیر است:

  • خطر ابتلا به بیماری‌های لثه افزایش می‌یابد
  • میزان بهبودی کاهش می‌یابد
  • بی‌ثباتی ایمپلنت بیشتر محتمل است

همچنین، یک مقاله مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری، در مورد سیگارکشیدن و بیماری‌های لثه، هشدار می‌دهد که هر چه سیگار بیشتری بکشید و مدت طولانی‌تری از آن استفاده کنید، خطر ابتلا به بیماری لثه را افزایش می‌دهد. همچنین، شدت بیماری لثه معمولاً در بین افراد سیگاری بیشتر از افراد غیرسیگاری است.

ایمپلنت ارزان در اصفهان

5. ازدست‌دادن استخوان را تسریع می‌کند

ایمپلنت‌های دندانی، زمانی از کار می‌افتند که نتوانند با بافت استخوانی اطراف یکپارچه شوند و سیگار باعث اختلال در ترمیم استخوان می‌شود. مقاله‌ای در اکتبر 2018 در مجله ایمپلنتولوژی دهان، نتایج مطالعه‌ای را در مورد ازدست‌دادن استخوان در اطراف ایمپلنت‌های دندانی در بیماران مسن، منتشر کرد. ازدست‌دادن استخوان در بیماران سیگاری، در مقایسه با افراد غیرسیگاری بیشتر بود؛ زیرا با افزایش سن، اکسیژن و خون رسانی به استخوان کاهش می‌یابد و مواد شیمیایی تنباکو به این مشکل کمک می‌کنند.

همچنین، یک مطالعه اخیر در مجله ایمپلنت‌های دهان و فک و صورت نشان می‌دهد که سیگار میزان ازدست‌دادن استخوان در اطراف ایمپلنت‌های دندانی را تا 0.16 میلی متر در سال افزایش می‌دهد. اگرچه کاهش سالانه استخوان ممکن است کم به نظر برسد، اما به تدریج باعث شل‌شدن یا شکست ایمپلنت‌ها می‌شود.

ایمپلنت زیگوماتیک و مزایای آن

6.خطر پری ایمپلنتیت را افزایش می‌دهد

سیگار خطر پری ایمپلنتیت را افزایش می‌دهد | دکتر آرش گلستانه در اصفهان

پری ایمپلنتیت، یک بیماری التهابی است که لثه و بافت استخوانی اطراف ایمپلنت‌های دندانی را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. آکادمی پریودنتولوژی آمریکا تأیید می‌کند که سیگار عامل اصلی ایجاد بیماری اطراف ایمپلنت است.

پیشرفت در مراحل زیر رخ می‌دهد:

  • تجمع باکتری در اطراف پایه ایمپلنت ایجاد می‌شود.
  • باکتری‌ها بافت لثه را تحریک و ملتهب می‌کنند.
  • بدون درمان، بافت لثه آسیب‌دیده تجزیه شده و بافت استخوانی را از بین می‌برد.

شل‌ شدن روکش ایمپلنت +راه های درمان

7.به شکست ایمپلنت کمک می‌کند

شکست ایمپلنت دندانی می‌تواند در هر مرحله‌ای رخ دهد، از بهبودی گرفته تا ماه‌ها یا حتی سال‌ها پس از کاشت ایمپلنت. اگر لثه و بافت استخوانی اطراف ایمپلنت سالم نباشد، ایمپلنت ممکن است از کار بیفتد. افراد سیگاری به میزان قابل‌توجهی، مستعد ازدست‌دادن استخوان در اطراف ایمپلنت‌های دندانی و شکست ایمپلنت هستند.

ایمپلنت با بیمه در اصفهان

8. خرابی و پوسیدگی دندان

سیگارکشیدن، علاوه بر بوی بد دهان و زردی شدید دندان‌ها، باعث ایجاد مشکلات زیر برای استخوان فک می‌شود:

عوارض احتمالی و مراقبت های لازم پس از جراحی دندان

افزایش سطح پلاک

پلاک یک‌لایه چسبناک است که حاوی باکتری است. اگر این حذف نشود باعث التهاب اطراف دندان می‌شود که منجر به بیماری پریودنتال می‌شود.

آسیب به لثه

سیگارکشیدن، باعث شل‌شدن بافت نرم اطراف دندان می‌شود؛ بنابراین باکتری‌ها می‌توانند زیر لثه قرار بگیرند و به ریشه دندان دسترسی پیدا کنند و به آنها آسیب بزنند.

خشکی دهان

سیگار باعث اختلال در عملکرد غدد بزاقی می‌شود که منجر به کاهش میزان و کیفیت بزاق تولید شده می‌شود. به این حالت، خشکی دهان می‌گویند و به طور قابل‌توجهی شانس ابتلا به بیماری لثه را افزایش می‌دهد؛ زیرا هیچ راهی برای شستشوی باقی‌مانده غذا یا باکتری از سطح دندان وجود ندارد.
راهنمای کامل رژیم غذایی بعد از ایمپلنت دندان

بیماری لثه

حقایق بالا نشان می‌دهد که ارتباط زیادی بین سیگارکشیدن و بیماری لثه وجود دارد. CDC بیان می‌کند که افراد سیگاری 2 برابر بیشتر از افراد غیر سیگاری، در معرض بیماری لثه قرار دارند.

علل شکست ایمپلنت دندان

علل شکست ایمپلنت دندان | دکتر آرش گلستانه

به گفته انجمن جراحان دهان و فک و صورت آمریکا، شکست کوتاه‌مدت و طولانی‌مدت ایمپلنت دندان دلایل خاصی دارد:

  • شکست کوتاه‌مدت ایمپلنت: تراکم استخوان پایین، دیابت کنترل نشده یا سیگارکشیدن می‌تواند از جوش‌خوردن و بهبود استخوان فک و ایمپلنت، جلوگیری کند.
  • شکست طولانی‌مدت ایمپلنت: پس از کاشت دندان و جوش‌خوردن استخوان فک، تجمع باکتری در اطراف ایمپلنت می‌تواند باعث التهاب مزمن یا پری ایمپلنتیت شود. پری ایمپلنتیت درمان نشده، بافت لثه را عفونی کرده و در نهایت استخوان را از بین می‌برد و ایمپلنت را بدون تکیه‌گاه، می‌گذارد.

ایمپلنت ناموفق دندان | علل و راه های درمان

موفقیت خود را با ایمپلنت دندان افزایش دهید

اگر سیگاری هستید، می‌توانید با این مراحل، خطرات را کاهش داده و موفقیت جراحی ایمپلنت دندانی خود را افزایش دهید:

  1. حداقل دو هفته قبل از جراحی، سیگار نکشید. جراح دهان شما ممکن است تاریخ زودتر را توصیه کند.
  2. برای حمایت از طول عمر ایمپلنت‌های دندانی خود، سیگار را به طور کامل ترک کنید.
  3. عادات بهداشت دهان و دندان عالی را رعایت کنید؛ از جمله مسواک‌زدن دو بار در روز و نخ دندان کشیدن در روز.
  4. معاینه دندانپزشکی خود را مراعات کنید تا هر گونه مشکل در ایمپلنت خود را تشخیص دهید.

عوامل مؤثر بر موفقیت ایمپلنت دندان

درمان قبل از کاشت ایمپلنت برای افراد سیگاری

اولین قدم های شما همیشه یک مشاوره کامل است که در آن با شما و سابقه دندانپزشکی شما آشنا می‌شویم. ما متوجه خواهیم شد که آیا سیگار بر دهان شما تأثیر گذاشته است یا خیر. اگر سیگار می‌کشید و باعث آسیب یا بیماری در لثه و یا استخوان شده است، باید قبل از کاشت ایمپلنت دندان، درمان شوید.

بیماری لثه را درمان کنید

بیماری لثه، یکی از علل اصلی ازدست‌دادن دندان است که باعث کاهش بافت لثه و استخوان فک می‌شود. هر دو برای نگه‌داشتن ایمپلنت‌های دندانی و دندان‌های شما در محل موردنیاز هستند.
10 دلیل برای جایگزینی دندان ازدست‌رفته

درمان بیماری لثه، از هر گونه ازدست‌دادن بیشتر لثه‌ها و استخوان فک جلوگیری می‌کند تا پایه‌های پایدار خوبی برای ایمپلنت، داشته باشید.

بااین‌حال، هنگامی که بیماری لثه درمان شد؛ سیگارکشیدن بیشتر، ممکن است منجر به پری ایمپلنتیت شود که همان‌طور که در بالا ذکر کردیم، وضعیتی مشابه بیماری لثه است، اما بافت‌های اطراف دندان کاشته شده را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد.

جراحی لثه چیست؟ و چگونه انجام می‌شود؟

پیوند بافت نرم

اگر استعمال دخانیات، باعث بیماری لثه شده است که منجر به تحلیل لثه قابل‌توجهی می‌گردد، می‌توان پیوند بافت نرم را برای بازیابی بافت لثه انجام داد.

بافت لثه پیوندی، اطمینان حاصل می‌کند که لثه‌های شما به‌اندازه کافی عمیق هستند تا ایمپلنت‌های دندانی را در جای خود نگه دارند و هرگونه حساسیت و درد ناشی از عقب رفتن لثه را از بین ببرند.

پیوند استخوان

اگر سیگار باعث کاهش قابل‌توجهی در میزان استخوان فک شما شده باشد، می‌توان پیوند استخوان را انجام داد. استخوان کاشته شده، ارتفاع استخوان فک شما را افزایش می‌دهد تا به‌اندازه کافی قوی و عمیق باشد تا بتوان ایمپلنت‌های دندانی را کاشت. بااین‌حال، سیگارکشیدن می‌تواند مانع از پیوند موفقیت‌آمیز استخوان شده و کاشت ایمپلنت برنامه‌ریزی‌شده شما را به خطر بیندازد.

ایمپلنت‌های ساب پریوستئال، راه‌حلی برای استخوان فک محدود

سیگارکشیدن به دنبال ایمپلنت جدید

چند هفته اول پس از کاشت ایمپلنت، یک دوره حیاتی است. این زمانی است که استخوان فک شروع به جوش‌خوردن با ایمپلنت‌ها می‌کند. اگر در این دوره سیگار می‌کشید، می‌تواند خطر عفونت را افزایش دهد و باعث بدتر شدن استخوان فک گردد. این باعث می‌شود که آنها از بین بروند.

اگر فکر می‌کنید که برای کاشت ایمپلنت، سیگار را ترک می‌کنید اما شاید سپس دوباره آن را از سر بگیرید، لطفاً دوباره فکر کنید. سیگارکشیدن در هر زمانی برای ایمپلنت‌ها و در واقع همه دندان‌های شما تهدید بزرگی است. به‌خصوص در دوره استئواینتگراسیون، زمانی که ایمپلنت و استخوان با هم ترکیب می‌شوند، سیگارکشیدن می‌تواند در واقع بسیار مضر باشد و احتمال عفونت بسیار بیشتر است که می‌تواند باعث ازکارافتادن ایمپلنت شود.

اگرچه پریودنتیت، خطر اصلی هم برای ایمپلنت‌ها و هم برای دندان‌های طبیعی است، شرایط دیگری نیز وجود دارد که مختص ایمپلنت‌های دندانی به آن اشاره می‌کند. این بیماری پری ایمپلنتیت نامیده می‌شود و شبیه پریودنتیت است با این تفاوت که بر بافت نرم و سخت لثه که اطراف ایمپلنت جدید شما را احاطه کرده است نیز تأثیر می‌گذارد.

ایمپلنت‌های دندانی، یک سرمایه‌گذاری هستند. اگر قصد دارید برای درمان ایمپلنت دندان و هر گونه درمان اضافی موردنیاز قبل از درمان ایمپلنت هزینه کنید، بهتر است سیگار را ترک کنید.

آیا در صورت سیگارکشیدن می‌توانم ایمپلنت دندان انجام دهم؟

آیا در صورت سیگارکشیدن می‌توانم ایمپلنت دندان انجام دهم؟ | دکتر آرش گلستانه در اصفهان

اگر سیگاری هستید، ممکن است بتوانید درمان ایمپلنت دندان را انجام دهید. اما همه واجد شرایط نخواهند بود. دندانپزشک ایمپلنت شما تصمیم می‌گیرد که آیا شما کاندید هستید یا خیر.

دکتر اونکار دانویا، دندانپزشک اصلی در Honor Health، نیوکاسل آپون تاین، می‌گوید: هنگام برنامه‌ریزی برای درمان ایمپلنت دندان، توصیه می‌کنم بیمارانم سه ماه قبل از کاشت ایمپلنت، سیگار نکشند. به نظر من، هیچ تعداد سیگار “ایمن” چه قبل از درمان و چه بعد از آن، وجود ندارد.

سیگارکشیدن می‌تواند بر موفقیت ایمپلنت شما تأثیر منفی بگذارد. ممکن است دندانپزشک شما را تشویق کند که قبل از شروع درمان ایمپلنت، سیگار را به طور کامل ترک کنید یا میزان سیگار را به میزان قابل‌توجهی کاهش دهید. بسیاری از دندانپزشکان توصیه می‌کنند که باید تعداد سیگارها را به کمتر از 10 نخ در روز کاهش دهید. اگر سیگاری شدید و این برای طولانی‌مدت ادامه داشته است، برخی از دندانپزشکان حتی ممکن است از درمان، شما منع کنند. مهم است که دندانپزشک شما در صورت سیگاری بودن، تمام عوارض احتمالی درمان ایمپلنت دندان را به شما اطلاع دهد. آنها قبل از شروع درمان به رضایت آگاهانه شما، نیاز دارند.

دکتر استیو لارکومب، جراح اصلی دندانپزشکی در مرکز ایمپلنت دندان وینچستر، توضیح می‌دهد: بیمارانی دارم که سیگار می‌کشند و پس از 20 سال، هنوز ایمپلنت‌ها کار می‌کنند. من همیشه به بیمارانم توصیه می‌کنم که اگر نمی‌توانند سیگار را به طور کامل ترک کنند، باید به مدت سه ماه قبل از شروع درمان، سیگار را به کمتر از ده نخ در روز کاهش دهند.

چگونه هنگام سیگارکشیدن از ایمپلنت‌های دندانی خود مراقبت کنیم؟

 اگر ایمپلنت دندان دارید و به سیگارکشیدن ادامه می‌دهید، باید به سلامت دهان و دندان و نگهداری ایمپلنت توجه بیشتری داشته باشید. سیگارکشیدن می‌تواند باعث تسریع سریع‌تر بیماری لثه شود. افراد سیگاری نیز می‌توانند بیشتر مستعد ابتلا به پلاک دندان باشند.

ایمپلنت‌های نادیده گرفته شده، باعث ایجاد پلاک و تارتار شده و همچنین می‌توانند تحت‌تأثیر باکتری‌ها قرار گیرند که ممکن است منجر به بیماری لثه شود. درمان‌نشدن می‌تواند منجر به پری ایمپلنتیت شود که با بیماری پریودنتال اطراف دندان‌های طبیعی قابل‌مقایسه است. این وضعیت به‌احتمال زیاد باعث درد، خونریزی، ناراحتی عمومی و در نهایت ازدست‌دادن استخوان در اطراف ایمپلنت‌ها می‌شود. هم‌دندان‌های طبیعی و هم ایمپلنت‌های دندانی برای حمایت، به بافت‌های سالم اطراف وابسته هستند.

شما باید دو بار در روز، اطراف هر ایمپلنت را تمیز کنید. شما باید تمام سطوح دندان ایمپلنت یا دندان‌هایی را که می‌توانید با مسواک معمولی، دستی یا برقی به آنها دسترسی داشته باشید، مسواک بزنید. برای سطوحی که نمی‌توانید به آن‌ها دسترسی پیدا کنید، می‌توانید از نخ دندان یا یک برس بین پروگزیمال استفاده کنید.

یکی از عوارض سیگار، لکه‌شدن دندان‌ها به دلیل نیکوتین و قطران موجود در تنباکو است. بیمارانی که سیگار می‌کشند و ایمپلنت‌های دندانی دارند باید از طیف وسیعی از خمیردندان‌های موجود در بازار که حاوی مواد بیش از حد ساینده هستند، اجتناب کنند. جوش‌شیرین، لکه برها و خمیردندان‌های سیگاری، می‌توانند باعث سایش اکریلیک شوند و می‌توانند لعاب روی پرسلن را پاک کنند.

دکتر Onkar Dhanoya می‌افزاید: من به بیماران ایمپلنت دندانی خود توصیه می‌کنم از خمیردندان‌های ساینده خودداری کنند؛ زیرا می‌توانند به سطح ایمپلنت آسیب برسانند. در واقع، به همه بیمارانم توصیه می‌کنم از این نوع خمیردندان‌ها که می‌تواند به مینای دندان آسیب برساند، خودداری کنند.

معاینات منظم و مراجعه به متخصص بهداشت، بخش بسیار مهمی در حفظ سلامت ایمپلنت‌های دندانی شماست. در چند ماه اول پس از کاشت ایمپلنت، دندانپزشک شما ممکن است از شما بخواهد که بیشتر شما را ببیند. ممکن است برای درمان بیشتر، تمیزکردن کامل و بررسی دقیق‌تر سلامت دهان خود، به یک متخصص بهداشت دندان ارجاع داده شوید.

بهترین کاری که می‌توانید برای طول عمر ایمپلنت‌های دندانی و سلامت کلی خود انجام دهید، این است که سیگار را به طور کامل ترک کنید. این یک گزینه آسان برای بسیاری از افراد نیست، اما حمایت و برنامه‌ریزی صحیح، می‌تواند به شما کمک کند تا این عادت را ترک کنید.

آیا سیگارهای الکترونیکی و ویپینگ برای ایمپلنت دندان مضر هستند؟

آیا سیگارهای الکترونیکی و ویپینگ برای ایمپلنت دندان مضر هستند؟ | بهترین متخصص ایمپلنت اصفهان

درحالی‌که به نظر می‌رسد ایمن‌تر از سیگارهای سنتی، هستند، شواهد زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد سیگارهای الکترونیکی به همان اندازه برای سلامت دهان و دندان ما، مضر هستند. نیکوتین موجود در آنها، باعث تحریک و خشکی دهان می‌گردد. همچنین ویپینگ باعث بیماری لثه نیز می‌شود.

چه زمانی می‌توان بعد از ایمپلنت دندان سیگار کشید؟

فرایند استئواینتگراسیون به‌خودی‌خود 3-6 ماه طول می‌کشد تا تکمیل شود. ممکن است بعد از 3 ماه کامل شود، اما احتمال آسیب رساندن به ایمپلنت کمتر است. بااین‌حال، هر چه مدت بیشتری سیگار نکشید، بهتر است. در اینجا جدول زمانی وجود دارد که می‌توانید قبل و بعد از مراحل مختلف جراحی ایمپلنت دندان سیگار بکشید:

چه زمانی می‌توان بعد از ایمپلنت دندان سیگار کشید؟ | دکتر آرش گلستانه

مهم است که دستورالعمل‌های مراقبت‌های بعد از دندانپزشک خود را در این زمینه رعایت کنید تا بتوانید بدون تأخیر و یا عارضه‌ای بهبود پیدا کنید.  بااین‌حال، به خاطر داشته باشید که به‌طورکلی، سیگارکشیدن می‌تواند سلامت کلی دهان شما را بدتر کند، که می‌تواند در آینده مشکلاتی را برای تاج و همچنین ایمپلنت‌های شما ایجاد کند.

در صورت تمایل به ایمپلنت دندان، چه زمانی باید سیگار را ترک کنم؟

به‌طورکلی، پروتکل پذیرفته شده ترک سیگار یک هفته قبل و هشت هفته پس از کاشت ایمپلنت است.

این امکان ترمیم زودهنگام استخوان را فراهم می‌کند که به ایجاد همجوشی اولیه بین استخوان و ایمپلنت دندان کمک می‌کند.

چگونه در دوران نقاهت ایمپلنت دندان، از کشیدن سیگار خودداری کنم؟

کارهای خاصی وجود دارد که می‌توانید برای اجتناب از سیگارکشیدن، حتی به طور موقت، انجام دهید.

  • NRT را امتحان کنید: در درمان جایگزین نیکوتین، نیکوتین را به‌جای سیگار از منابع دیگر دریافت می‌کنید. 5 NRT مورد تأیید FDA شامل چسب‌ها، آدامس‌ها، قرص‌ها، اسپری‌های بینی و استنشاق کننده‌های نیکوتین هستند.
  • از محرک‌ها دوری کنید:مهم است که زمان‌ها و مکان‌هایی را که شدیداً میل به سیگارکشیدن در آنها احساس می‌کنید شناسایی کرده و سعی کنید به بهترین نحو از این موقعیت‌ها اجتناب کنید یا آن‌ها را مدیریت کنید.
  • ورزش:راه دیگری که در آن می‌توانید با هوس سیگار مقابله کنید، ورزش است. همچنین می‌تواند به شما کمک کند تا سیگار را به طور کامل ترک کنید.
  • حمایت دریافت کنید:بحث در مورد این موضوع با عزیزانتان نیز می‌تواند مفید باشد؛ زیرا آنها می‌توانند شما را از کشیدن سیگار در زمانی که هوس می‌کنید، بازدارند.

همچنین باید در این مورد کمک حرفه‌ای دریافت کنید؛ زیرا ترک سیگار می‌تواند دشوار باشد.

یادداشتی از مرکز ایمپلنت دکتر آرش گلستانه

دکتر آرش گلستانه | متخصص جراحی دهان، فک و صورت اصفهان

سیگارکشیدن روی ایمپلنت‌های دندانی تأثیر می‌گذارد؛ در حین بهبودی و بعد از آن. مطالعات نشان می‌دهد که نیکوتین و سایر محصولات جانبی تنباکو، بر سلامت لثه و استخوان شما تأثیر می‌گذارد و پایه ایمپلنت‌های دندانی را ضعیف می‌کند. اگرچه سیگارکشیدن به این معنی نیست که شما نمی‌توانید ایمپلنت دندان انجام دهید، اما ترک این عادت، احتمال موفقیت ایمپلنت را بالا می‌برد.

اگر در منطقه اصفهان زندگی یا کار می‌کنید و به ایمپلنت‌های دندانی علاقه‌مند هستید، با مرکز جراحی دهان، فک و صورت دکتر آرش گلستانه مشورت کنید.

در طول مشاوره شما، دکتر گلستانه، سابقه پزشکی و سلامت دهان و دندان شما را ارزیابی می‌کند تا مشخص کند آیا شما کاندیدای ایمپلنت دندان هستید یا خیر. همچنین ایشان توضیح خواهند داد که چه کاری می‌توانید برای کمک به موفقیت ایمپلنت‌های دندانی خود انجام دهید. امروز با ما تماس بگیرید.

نوشتهٔ پیشین
ایمپلنت های دندانی برای سالمندان: مزایا و فواید خارق العاده
نوشتهٔ بعدی
دیابت و ایمپلنت دندان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست